Projektledare till Västerås

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas. Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.

Vill du komma vidare i din karriär och är redo att ta dig an en utvecklande roll som projektledare? Vi söker en ny projektledare till Serviceavdelningen i Västerås. Vi söker dig med rätt kompetens och inställning som vill vara med och driva och utveckla verksamheten vidare.

Avdelningen har idag 49 medarbetare och sysslar framför allt med elservice, entreprenad och Security. Våra uppdrag utför vi tillsammans med kunder inom bl.a bygg, fastighet och offentlig sektor. Vi har många långvariga kundkontakter att vårda, men även en vilja att utveckla nya.

Arbetsuppgifter:

  • Att driva projekt från projektering till färdig produkt
  • Att leda, utveckla och motivera medarbetare
  • Att proaktivt arbeta med befintliga och nya kunder
  • Att kalkylera och lämna offerter
  • Att ha ansvar för det ekonomiska resultatet

Hos oss får du ett självständigt, varierande och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du får en familjär känsla med de möjligheter som ges av att arbeta i ett stort företag. Som stöd i din roll erbjuder vi dig vårt interna ledarskaps- och projektledarutbildning som utvecklas av Midroc Business School.

Kompetens och erfarenhet:

Du har relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet ifrån elbranschen. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av projektledning eller annan ledande befattning. Du har goda kunskaper om svenska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet.

För att trivas i rollen som projektledare krävs det att du har förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder och leverantörer som medarbetare och kollegor. Du gillar ordning och reda och är engagerad, noggrann och målinriktad, samt att du trivs med varierande arbetsdagar.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-09.

Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktpersoner:

Emma Wetter, avdelningschef, emma.wetter@midroc.se, tfn 010-471 58 69

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3600 medarbetare och under 2017 omsatte vi 6,7 miljarder kronor.