2021-05-09

Projektledare till södra Dalarna

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du komma vidare i din karriär och är redo att ta dig an en utvecklande roll som projektledare inom industri? 

Vi söker dig med rätt kompetens och inställning som vill vara med och driva och utveckla verksamheten i södra Dalarna vidare. Anställningsort kommer vi överens om. 

Idag är vi en grupp om cirka 55 medarbetare som arbetar på orterna Avesta, Hedemora och Säter. Våra uppdrag är främst att utföra elinstallation hos kunder inom regionen, kommuner samt stål- och gruvindustrin. Exempel på kunder är Seco Tools, Outokumpu, Boliden samt mindre lokala industriverksamheter. 

Som projektledare hos oss kommer du att driva och leda projekt genom alla dess faser hos en av våra största kunder. Arbetet innebär att utveckla goda relationer med våra kunder, driva projekt med lönsamhet och motivera och engagera projektmedarbetare. Arbetsuppgfiter som ingår är:

 • att arbeta med anbudsförfarande och projektplanering
 • ansvara för att leverera projekt inom fastställd budget, tidplan och kvalitet
 • uppföljningar och återrapportering av projektstatus

Din erfarenhet och kompetens 

På Midroc gillar vi att arbeta tillsammans och värdesätter därför din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer. Som person tror vi att du gillar att nå resultat, arbeta självständigt och ta ansvar. Vi vill att du tar dig an uppgifter på ett lösningsorienterat samt har förmågan att på ett strukturerat sätt planera, organisera och dokumentera dina projekt.  

Vi söker dig som har: 

 • Relevant teknisk utbildning och bakgrund 
 • Erfarenhet som projektledare inom industri 
 • Förmågan att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift 
 • B körkort

Din anställning hos Midroc Electro 

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion och vi är stolta att kunna erbjuda dig en projektledarutbildning för att på ett enklare sätt komma in i vårt sätt att arbeta. Förutom att du får branschens bästa kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat: 

 • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring 
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet mm 
 • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar och bilhyra 
 • För förmånliga priser hyra boende i Sälen 
 • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär inom bolaget 

Midroc har för 2:a året i rad utsetts till  Sveriges Bästa Arbetsgivare och vi vet att vår kultur och människorna som är med och skapar den har en avgörande del i vår framgång och vidareutveckling som bolag. 

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! 

Kontaktperson: Daniel Altörn telefon 010-4707524 

 

Till dig som på något sätt vill sälja rekryterings-, konsult- eller annonstjänster vill vi vänligen meddela att vi har redan gjort vårt val och din kontakt undanbedes.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

Stad
Avesta
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-05-09
Sök jobbet