Projektledare till Service Gävle

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas. Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.

Vill du vara med och göra en positiv skillnad, varje dag?

Midroc Electro rekryterar en ny projektledare till serviceavdelningen i Gävle och vi söker dig som vill vara med och driva och utveckla verksamheten vidare.

Avdelningen har idag 25 medarbetare och sysslar framför allt med el-service och mindre entreprenader. Våra uppdrag utför vi tillsammans med kunder inom bl.a. bygg, fastighet och offentlig sektor. Vi har många långvariga kundkontakter att vårda, men även en vilja att utveckla nya. Vi samarbetar nära med Midrocs övriga verksamheter, och i Gävle delar vi dessutom kontorslokaler med hiss, security, kärnkraft, industri och en entreprenadavdelning.

Arbetsuppgifter
Som projektledare är du en viktig kugge i vårt dagliga arbete där du är ansvarig för att leda och driva projekt och servicearbeten från planering till genomförande och avslut. Du sköter mycket av den dagliga kundkontakten, du leder och följer upp medarbetarna och du ansvarar för ekonomin i projekten.

Kompetens och erfarenhet
För att trivas i rollen som projektledare krävs det att du har förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder och leverantörer som medarbetare och kollegor. Du gillar ordning och reda och är engagerad, noggrann och målinriktad.

Du har relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet ifrån elbranschen. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av projektledning eller annan ledande befattning. Tidigare erfarenheter av offertarbete är meriterande men inte ett krav. Midroc Electro kommer ge dig förutsättningar att växa in i rollen genom stöttning och utbildningar i vårt sätt att arbeta.

Vi erbjuder dig

• Ett självständigt och varierande arbete
• En familjär känsla med de möjligheter som ges av att arbeta i ett stort företag
• Ett stort kontaktnät både internt och externt och möjligheten att arbeta med branschledande kunder.
• Stora möjligheter att utvecklas inom företaget, vi erbjuder utveckling i en stimulerande arbetsmiljö.
• Våra interna projektledarutbildning som utvecklas av oss tillsammans med Midroc Business School.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-05-12.

Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktpersoner
Peter Bergman, avdelningschef Service Gävle
010-470 76 00

Jonas Björk, regionchef Gästrikland/Uppland
010-470 75 77

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3600 medarbetare och under 2017 omsatte vi 6,7 miljarder kronor.