Projektledare till Hofors inom Lyftdon – Midroc Electro

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Om jobbet:

Vi söker nu en Projektledare med EL-kunskap till Hofors för arbete inom Lyftdon.

Som Projektledare ansvara du för hela processen med Midrocs ledningsplattform och Midroc-modellen för vårt sätt att arbeta som bas och du rapporterar till Avdelningschef.

Dina arbetsuppgifter innebär att tillsammans med ytterligare en projektledare planera och leda en grupp medarbetare bestående av elektriker och mekaniker. Tillsammans kommer ni att ansvarar för att ombesörja att de finns förutsättningar för avdelningen att genomföra våra sålda tjänster samt att säkerhet, kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor följs.

Du kommer ha ekonomiskt ansvar för dina projekt samt en nära kundrelation med uppföljning av uppdrag och kundavtal.

Vidare kommer du prospectera, kalkylera och offerera utrustning och tjänster som reparation/renovering, ombyggnad och moderniseringar samt nymontage.

Om dig:

Som person är du van vid att ”ha flera bollar i luften” och hålla en hög teknisk nivå. Du arbetar effektivt och med ett affärsmässigt perspektiv. Du är van och trivs med att ha många kontaktytor där du också ger service och support. Vidare är det viktigt att du trivs med deadlines, är drivande, kreativ, har god prioriteringsförmåga och är kvalitetsmedveten.

Du har godkänd gymnasieutbildning och vi ser att du har relevant teknisk utbildning inom EL eller motsvarande erfarenhet ifrån industri eller entreprenadbranschen.

Vara en god ledare, gärna med dokumenterad ledarskapsutbildning. Du ska ha kompetens för att utveckla, stötta och motivera våra medarbetarna.

Du bör vara stresstålig.

Klara av att vistas på hög höjd.

Goda språkkunskaper för att uttrycka sig i tal och skrift.

Datavana och goda kunskaper i Microsoft Office.

Goda kunskaper i engelska.

B-körkort är ett krav.

Övrigt:

Resor och arbete utanför ordinarie arbetstid kan förekomma.

Din anställning hos oss:

Hos oss på Midroc Electro får du förutom engagerade kollegor även förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi jobbar för en bra arbetsmiljö och ett fritt arbete med eget ansvar i varierande uppdrag, personlig utveckling, fortbildning och karriär. Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring. Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal och tillgång till semesterstugor är en del av våra personalförmåner. På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Ansökan:

Intervjuer kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.