2021-05-01

Projektledare med erfarenhet inom el/automation

Midroc Automation är ett av Sveriges ledande automationsföretag med ca 240 anställda 8 orter. Vi finns i alla industribranscher; från traditionell basindustri till infrastruktur. Det spelar ingen roll om våra kunder bygger motorvägsnät, tunnlar eller bilar, raffinerar råolja, gräver guld, rostar kaffe eller producerar energi. Överallt där industriproduktion trimmas, effektiviseras och utvecklas har Midroc Automation en naturlig och viktig roll att spela. Det finns få leverantörer i världen som får förtroendet att hantera omfattande automationslösningar i stora, komplexa projekt. Vi är en av dem. Med vår projektförmåga tar vi helhetsansvar för system, el och kraft samt mekanik och montage. Vi har höga ambitioner för framtiden, där andra ser omöjliga uppdrag ser vi spännande möjligheter! Men det är bara tillsammans med engagerade medarbetare vi kan nå dit. Vill du också bli en av oss? Välkommen med din ansökan – vi lovar att utmana dig!

 

Om tjänsten

Denna roll innebär att du kommer arbeta i ett av våra största och viktigaste projekt. Du har fullt resultatansvar och i de löpande uppgifterna ingår informationshantering, planering, uppföljning, rapportering, koordinering och vissa inköp. Goda relationer med kunder, driva projekt med lönsamhet och motivera och engagera projektmedarbetare är arbetsuppgifter som hör till din roll. Ditt projektteam hanterar uppgifter som innefattar ett brett spektra inom automationssystem. 

Som anställd hos oss kommer du vara en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter sinsemellan. Vi är ett prestigelöst gäng där alla hugger i oavsett roll. För oss är det viktigt att varje medarbetare har befogenhet att fatta de där vardagsbesluten som gör att arbetet flyter på ett effektivt sätt. Vi strävar efter att ha en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar där du som medarbetare är med och påverkar verksamheten.

Vem är du?

  • Du har flerårig erfarenhet av projekt inom el/automation
  • Du har minst 3 års erfarenhet som projektledare för större projekt inom automationsområdet, gärna fastprisprojekt
  • Du är sannolikt Högskole- eller Civilingenjör inom automation/el, eller har genom arbetslivserfarenhet erhållit motsvarande kunskap
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, då mycket av dokumentationen hanteras på svenska
  • Då det ingår vissa tjänsteresor är B-körkort ett krav

Som person är du resultatorienterad och är van vid att arbeta självständigt mot uppsatta mål i nära samarbete med kunder och kollegor. I rollen är du projektledare för både externa och interna projektmedarbetare vid din sida och du har därför lätt för att skapa delaktighet och engagemang.

Varför arbeta hos oss?

Vi erbjuder spännande projekt med möjlighet att få arbeta med branschledande kunder. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering och Industri 4.0 är en naturlig del i vår vardag. Du får möjligheten att ingå i en engagerad och prestigelös grupp, jobbet tar vi på allvar men vi har det också väldigt roligt tillsammans! Vi tror på utveckling, utbildning och mångfald. Vi tror också på att våra medarbetare är vår i särklass viktigaste resurs. Av den anledningen har vi på Midroc en egen affärsskola, Midroc Business School. Vi arbetar aktivt med en utvecklingsprocess för varje enskild medarbetare.

Att våra medarbetare mår bra och trivs på jobbet är en hygienfaktor. Med en tillvaro i balans tror vi helt enkelt att våra anställda trivs och presterar bättre. Som ett led i det erbjuder vi alla anställda ett antal förmåner, exempelvis tjänstebil, ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, regelbundna hälsoundersökningar och personalstöd via vår företagshälsovård. Naturligtvis är vi anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension och föräldralön.

Se gärna vår film för mer information om oss som arbetsgivare.

Rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker löpande så sök nu! Vi avböjer extern rekryteringshjälp.

Vid frågor kontakta:

 Maid Delic, Gruppchef Solna, maid.delic@midroc.se

 

Midroc Automation ingår i Midroc Electro-gruppen tillsammans med Midroc Electro som är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Midroc Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4200 medarbetare och under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor.

Stad
Solna
Bolag
Midroc Automation
Typ av tjänst
Instrument, Automation
Sista ansökningsdag
2021-05-01
Sök jobbet