2021-10-13

Projektledare Luleå

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Arbetsuppgifter:
 
Som projektledare blir du en viktig del i vårt framtida arbete där du driver projekt med ledningssystemet som grund, planerar och kontrollerar projektets ekonomi samt ansvarar för bemanning och framdrift i projektet. Avdelningen arbetar med främst löpande serviceuppdrag och projekt av mindre karaktär både lokalt på orten samt närliggande orter. 

Kompetens och erfarenhet:
 
Du drivs av att leda projekt med ansvar för medarbetare, ekonomi och kvalitet. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av projektledning eller annan ledande befattning. I tjänsten som projektledare krävs det att du är utåtriktad, har förmåga att samarbeta och skapa relationer med både externa och interna kontakter. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en vilja att lyckas. Tidigare erfarenheter av offertarbete är meriterande men inte ett krav. Midroc Electro kommer ge dig förutsättningar att växa in i rollen genom stöttning och utbildningar i vårt sätt att arbeta. 

Vi erbjuder dig:

- En spännande miljö i ett stabilt och samtidigt expansivt företag.

- Intressanta och varierade uppdrag.

- Möjligheten att få arbeta med branschledande kunder.

- Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus.

- Trevliga kollegor där vi arbetar professionellt med att lösa projektfrågor och serviceuppdrag.

- Vi samarbetar och har ett starkt närverk inom företaget.

- Möjligheten till personlig utveckling och karriär genom kontinuerliga medarbetarsamtal och utvecklingsplaner.

- Vi sätter våra medarbetare i centrum.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Luleå
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Projektledning
Sista ansökningsdag
2021-10-13
Sök jobbet

Kontaktperson

HR Partner

Johan Rosenqvist