2021-03-23

Projektingenjör sökes för spännande planeringsprojekt!

Midroc Project Management är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och samhällsbyggnad, både i Sverige och utomlands. Bolaget har ca 120 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Lysekil, Stenungssund och Avesta. Midroc Project Management AB är ett av Midrocbolagen i Midroc Europe som 2020 blev utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare, och vi söker nu en ny förmåga för att stärka vårt team!

Rollen som Projektingenjör  

Som projektingenjör kommer du att vara en del av vår kunds projektorganisation och utgöra en stödfunktion i flera projekt inom energisektorn. Du kommer att vara projektledarens högra hand och bistå med ekonomi- och tidsplaner för projektet samt uppföljningen av detta under projektets gång. På Midroc kommer du ingå i ett starkt team med ca 20 konsulter och initialt vara ute hos en av våra största kunder i Uppland. 

Arbetsuppgifter: 

  • Framtagning av tidplaner enligt gällande projektmodell 
  • Uppföljning av ekonomi och tidsplaner 
  • Medverka aktivt i projektmöten 
  • Hantera och parera förändringar i projekten 

Vem är du 

På Midroc gillar vi att jobba tillsammans och värdesätter därmed din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer, internt såväl som externt. Vi ser att du är nogrann , strukturerad och är en person som gillar ordning och reda för att, som konsult, kunna möta kundens behov och driva ditt arbete vidare mot ett väl genomfört projekt.   

Krav: 

  • Ingenjörsexamen eller likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet 
  • Minst ett års erfarenhet av arbete som planerare 
  • Goda kunskaper I svenska och engelska i tal och skrift 

Meriterande: 

  • Erfarenhet av riskarbete och ekonomisk uppföljning inom projekt 
  • Erfarenhet av primavera eller MS Projects 

Övrigt 

Placeringsort: Uppsala med omnejd 

Skulle du passa i vårt team och delar vår vision om framtiden? Välkommen med din ansökan!

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

Stad
Uppsala
Bolag
Midroc Project Management
Typ av tjänst
Asset Management
Sista ansökningsdag
2021-03-23
Sök jobbet