Projektekonomiadministratör till Göteborg

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas. Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.

Midroc Electro växer och vi söker nu fler medarbetare inom vår administrativa enhet. Vi söker dig som vill arbeta i en expansiv organisation och som vill vara med och arbeta för att vi på bästa sätt supporterar och administrera ett företag i tillväxt. Den administrativa enheten inom Midroc Electro består idag av ca 60 personer på olika placeringsorter i Sverige. Vill du bli en av oss?

I vår ”PEA-grupp” arbetar idag drygt 20 personer och i den här rollen sitter man nära den dagliga verksamheten och arbetar löpande med att supportera och administrera våra chefer, projektledare och montörer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av löpande fakturering,  projektanalys och avdelningssupport men beroende på vem du är och vad dina spetsområden är ser vi till att vi du får utvecklas och att din kompetens får komma till sin rätt i vår organisation.  Vi söker dig som har en ekonomiutbildning i grunden och några års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Tjänsten är på heltid med placering på Hisingen.

Har du arbetat inom ett entreprenadföretag och har kännedom om projektorienterade organisationer är det ett plus. Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående.

 

Kontaktperson
Marina Nordin
010-4715868
marina.nordin@midroc.se

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3600 medarbetare och under 2017 omsatte vi 6,7 miljarder kronor.