Projektchef till Helsingborg

Midroc Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Projektportföljen omfattar idag 1 100 000 kvm byggrätter med en projektvolym på ca 37 miljarder kronor. Fokus är inriktat på södra Sverige och huvudkontoret finns i Malmö. Läs mer på midrocproperties.se

Midroc Properties ingår i Midroc Europe som utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte drygt 4 200 medarbetare.  

Som Projektchef ansvarar du för helheten i projekten och ansvarar från tidigt skede till färdigställande. Du har ansvar för projekttiden, men även projektbudgeten i sin helhet. Under  projektets olika faser ansvarar du även för dokumentation och uppdatering i affärssystemen gällande pågående projekt.  Du kommer att ingå i en organisation som utvecklar fastigheter i Helsingborg med omnejd. Du arbetar i ett team tillsammans med övriga Projektchefer och Uthyrningsansvariga  som arbetar med stöd av stabsfunktioner inom bolaget. Du kommer att verka på ett huvudkontor i en dynamisk organisation med korta beslutsvägar. 

 

Kvalifikationer 

Du har mångårig erfarenhet av liknande befattning, och du har en civilingenjörsexamen från  Väg- och vattenbyggnad eller motsvarande. Du har ett stort kundfokus och ser helheten i affären. Du är prestigelös och är villig att arbeta ”högt och lågt”. Du är kommunikativ, strukturerad och utvecklingsorienterad. Placeringsorten är Helsingborg och resor i regionen ingår. B-körkort är ett krav.  

 

Vi erbjuder dig 

Spännande och varierande projekt samt möjligheten att få arbeta med branschledande kunder.  Trevliga kollegor där vi jobbar i ett öppet och professionellt klimat med att lösa projektfrågor. Goda möjligheter att samarbeta och bygga ett starkt nätverk inom Midroc-koncernen.  Vi har en egen Business School inom koncernen där våra medarbetare kan utveckla sin personlighet och sin yrkesroll. Fokus är på ledarskapsprogram, värderings- och kulturarbete, medarbetarskapsdagar samt att skapa en plattform för utbyte mellan bolagen inom koncernen.  

 

Ansök idag – vi rekryterar löpande   

I denna rekrytering samarbetar Midroc Properties med RC Professional Search AB. Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev. För att garantera en säker och  rättvis rekrytering registrerar du din ansökan här via denna hemsidan. Urval sker löpande.

https://www.professionalsearch.se/

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta att kontakta Rita Smedberg +46 709-895017 rita@professionalsearch.se eller Christina Armbäck +46 709-895017 christina@professionalsearch.se

 

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.