2021-02-28

Programmerare som älskar teknik – vill du bli en av oss?

Midroc Automation är ett av Sveriges ledande automationsföretag med ca 240 anställda 8 orter. Vi finns i alla industribranscher; från traditionell basindustri till infrastruktur. Det spelar ingen roll om våra kunder bygger motorvägsnät, tunnlar eller bilar, raffinerar råolja, gräver guld, rostar kaffe eller producerar energi. Överallt där industriproduktion trimmas, effektiviseras och utvecklas har Midroc Automation en naturlig och viktig roll att spela. Det finns få leverantörer i världen som får förtroendet att hantera omfattande automationslösningar i stora, komplexa projekt. Vi är en av dem. Med vår projektförmåga tar vi helhetsansvar för system, el och kraft samt mekanik och montage. Vi har höga ambitioner för framtiden, där andra ser omöjliga uppdrag ser vi spännande möjligheter! Men det är bara tillsammans med engagerade medarbetare vi kan nå dit. Vill du också bli en av oss? Välkommen med din ansökan – vi lovar att utmana dig!

Vilken tjänst?

Vi söker programmerare/automationsingenjör med ett genuint intresse för teknik. Våra projekt, som spänner från industriella styrsystem till SCADA och PC-baserade client-server lösningar, behöver  ingenjörer som förstår helheten. Systemen används i de flesta branscher och i olika typer av utrustningar - allt från analyssystem för läkemedel till styrning av guldgruvor. Ofta utförs arbetet i kompletta funktionsleveranser med ansvar från specifikation till idrifttagning, men kan också vara i mindre uppdrag direkt åt våra kunder. Du ges möjlighet att vara med redan i försäljningsprocessen och vara med från start till mål. Din uppgift blir att, tillsammans med dina kollegor och kunden, hitta de bästa lösningarna för varje unik situation.

Vem söker vi?

Vi tror att du idag är automationsingenjör som gillar industriella utmaningar och som gärna vill vara med och skapa lösningar i multidisciplinära projekt – allt från prototyper till produktionsmässiga anläggningar. Du har troligtvis en högskole-/universitetsexamen och vill utveckla din kunskap inom alla områden. Du tycker det är spännande att utveckla system inom industriella tillverknings- eller labsystem och har inget emot att varva teori med hands-on.

Dina kunskaper om olika PLC:er, robotar och test- och mätsystem kommer värdesättas liksom dina erfarenheter från automatiserad tillverkning.

Vi söker framför allt dig som har arbetslivserfarenhet och känner att du vill ta nästa steg, men även dig som är relativ nyutexaminerad och som har ett engagemang och vilja att utvecklas – vi hjälper dig!

Vi jobbar ofta i fastprisprojekt och vardagen på Midroc präglas av korta beslutsvägar och entreprenörskap. För att lyckas i arbetet och trivas hos oss bör du som person vara ansvarstagande, ha förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både med kollegor och kunder.

Du bör ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Innehav av B-körkort är ett krav.

Bra att veta:

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse
  • Arbetstiden är dagtid och tjänsteresor förekommer
  • Vi värdesätter mångfald och jämn könsfördelning i verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet
  • Placeringsort: Karlstad

 

Vill du också bli en av oss? Se filmen här Välkommen med din ansökan – vi lovar att utmana dig!

Ansökan och kontaktperson

Sök tjänsten redan idag då rekrytering och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

För att veta mer om tjänsten kontakta Björn Johansson (Avdelningschef):

Tel: +46 10 470 76 56

E-post: bjorn.johansson@midroc.se

Vi önskar vänligen men bestämt att inte bli kontaktade av säljare.

 

Midroc Automation ingår i Midroc Electro-gruppen tillsammans med Midroc Electro som är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Midroc Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4200 medarbetare och under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor.

Stad
Karlstad
Bolag
Midroc Automation
Typ av tjänst
Instrument, Automation
Sista ansökningsdag
2021-02-28
Sök jobbet