2021-06-30

Praktik, Lärling & LIA

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Letar du efter en praktik- eller lärlingsplats?

Har du liksom oss en strävan att vara Bäst i Klassen?

Hjälp oss hitta en plats till dig!
Vi får många ansökningar och på många orter har vi etablerade skolsamarbeten där vi har ett antal lovade praktikplatser. Därför är också antalet platser för spontana ansökningar begränsat. När du söker praktik eller LIA hos oss, tänk på att vara ute i god tid. Sök gärna en termin i förväg.

Söker du lärlingsplats? Förutom ett CV med beskrivning av din utbildning ta även upp tidigare arbetslivserfarenheter i din ansökan, praktik och eventuell lärlingstid (i antal timmar), inkludera gärna kursinnehåll och betyg från din utbildning. Vi vill också veta vad som intresserar dig särskilt med yrket – Varför har du valt just den utbildning som du går? Vad motiverar dig i arbetet eller på fritiden?

Ansökan
När du skickar in din ansökan svarar du på ett antal frågor och laddar upp ditt CV, vi sparar detta i upp till 24 månader. Kort efter att du skickat in ansökan får du ett mottagningsbesked.

Vi läser alla ansökningar!
Vi gör en månadsvis avstämning för respektive ort och planerar intag av praktikanter och lärlingar terminsvis.

Läs mer om att jobba hos oss här

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

Stad
Olika orter
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Spontanansökan
Sista ansökningsdag
2021-06-30
Sök jobbet