Nu söker vi produktionsledare

Midroc Properites utvecklar och förvaltar fastigheter, såväl kommersiella lokaler som bostäder. Vi kan erbjuda ett stimulerande arbete i ett företag som utvecklas och vill bidra med nya hållbara fastigheter där människor och verksamheter kan utvecklas.

Som byggentreprenör bygger Midroc framgångsrika projekt baserat på samarbete, kundfokus, erfarenhet och kostnadskontroll. Allt från mindre flerbostadshus till skolor, mässhallar, hotell, lokaler, kontor och vårdboenden.

 

 Rollen

Som Produktionsledare hos Midroc är din huvudsakliga uppgift att vara ansvarig för planering, samordning, styrning och ledning av tilldelade underentreprenörer och arbetsmoment. Du ska säkerställa kvaliteten avseende en effektiv och säker produktion. Du deltar vid startmöten och produktionsmöten och övriga möten som avdelningen sammankallar till . Du bistår Produktionschefen med den ekonomiska uppföljningen av projekten.

Du ansvarar för att egenkontroller utförs på tilldelade projekt. Du ansvarar också för att regler, riktlinjer och policys följs. Du rapporterar till ansvarig Produktionschef.

 

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du har flerårig erfarenhet av liknande befattning och att du har en byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av byggprocessen. Du har kunskap inom heta arbeten, säkra lyft, fuktsäkert byggande och byggteknik. Du har grundläggande kompetens inom AB04 och ABT06 och kompetens inom arbetsmiljö.

Som person är du resultatinriktad och tycker om att samordna, styra och leda. Du kan ta människor och har en god kommunikationsförmåga. Du är initiativrik, bra på att planera och tänka framåtriktat.

Vi förutsätter att du delar Midroc Constructions kärnvärden ”Kundnära, Professionell och Passionerad”.

 

Placeringsorten är Malmö, och resor i regionen ingår.

B-körkort är ett krav.

 

Midroc erbjuder dig

Möjligheten att få arbeta med stora spännande projekt från detaljplanarbete till garantibesiktning.

En nyckelroll i ett högpresterande lag där du kan skapa din egen framtid.

Trevliga kollegor där alla jobbar professionellt och strukturerat tillsammans med  kundernna.

Goda möjligheter att bygga ett starkt nätverk inom Midroc koncernen.

 

Ansök idag – vi rekryterar löpande 

Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering registrerar du din ansökan via hemsidan. Urval sker löpande.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta att kontakta Rita Smedberg eller Christina Armbäck.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.