Nu söker vi en teknisk förvaltare

Midroc Properites utvecklar och förvaltar fastigheter, såväl kommersiella lokaler som bostäder. Vi kan erbjuda ett stimulerande arbete i ett företag som utvecklas och vill bidra med nya hållbara fastigheter där människor och verksamheter kan utvecklas.

Midroc Properties skapar inspirerande fastigheter och platser för människor som ser möjligheterna. Vår vision är en bättre framtid, och varje dag vill vi göra positiv skillnad.  Vi utvecklar bostäder som människor ska trivas i och längta hem till. Vi förvaltar och driver kontorsfastigheter där du utvecklas i jobbet och där företag har möjlighet att växa.  Vi utvecklar också hotell och kongressanläggningar på attraktiva platser för att gynna besöksnäringen och tillväxten i staden. Dessutom utvecklar vi samhällsfastigheter, såsom en ambulansstation för ett säkrare Helsingborg eller förskolor i områden med bra kommunikation som gör livspusslet enklare.  På Midroc Properties Förvaltning jobbar varje medarbetare brett och tar stort ansvar – med stort stöd från gruppen. För att arbetet ska bli så effektivt som möjligt lägger vi ett omsorgsfullt pussel för att tillvarata allas unika kompetenser. Korta beslutsvägar gör att du alltid är med och påverkar din egen vardag. 

Midroc Properties har Sveriges nöjdaste medarbetare. Vi har blivit utvalda till Sveriges bästa arbetsgivare och finns med på topp 100-listan för Sveriges högskoleingenjörer. 

 

Nu söker vi Teknisk förvaltare

Midroc Properties målsättning är att tillhandahålla fastigheter och lokaler som stärker kundernas (hyresgästernas) varumärken och stödjer deras verksamheter, detta gör vi inom förvaltningsavdelningen genom att erbjuda välfungerande fastigheter och genom att hålla en hög servicenivå – alltid med kunden i fokus!

Fastighetsbeståndet består av kommersiella fastigheter, framför allt kontor, men det finns även andra inslag såsom hotell, samhällsfastigheter mm. Fastigheterna är belägna i Öresundsregionen och merparten finns i dagsläget i Malmö. De flesta fastigheterna är utvecklade av vår egen fastighetsutvecklingsverksamhet och har efter färdigställande överlämnats till förvaltningsavdelningen för fortsatt förvaltning, oftast med ett långsiktigt förvaltningsperspektiv.

Fastigheterna ska förvaltas så att de uppfyller uppställda lönsamhetskrav och vi strävar hela tiden efter att öka kostnadseffektiviteten och förbättra våra fastigheter. Lika självklart är det för oss att alltid uppfylla de myndighetskrav som finns, det s k ”fastighetsägarens ansvar”, och att tillgodose våra kunders behov allt eftersom de förändras. I förvaltningsavdelningens uppdrag ingår också att stödja vår fastighetsutvecklingsverksamhet genom att t ex förvalta fastigheter innan ett utvecklingsprojekt startar eller innan en försäljning sker. Förvaltningen bistår även fastighetsutvecklingsverksamheten med erfarenheter i projekteringsskedet inför kommande nybyggnation.   

 

Om rollen

Som teknisk förvaltare hos Midroc är du teknisk specialist och dina huvudsakliga uppgifter är att optimera fastighetens tekniska system och driva olika typer av projekt. Du kommer också att arbeta med att utveckla drift- och underhållsverksamheten, ansvara för kvalificerade upphandlingar, säkerställa att myndighetskrav uppfylls, leda och driva ombyggnationer och hyresgästanpassningar samt utföra administrativa uppgifter såsom planera underhåll och delta i budget- och prognosarbete.

Du kommer verka på ett huvudkontor i en dynamiska organisation med korta beslutsvägar. Du ingår i gruppen ”teknisk förvaltning” och rapporterar till chefen för den tekniska förvaltningen. I gruppen finns också fastighetstekniker vilka du har en arbetsledande roll för.

Tätt samarbete med såväl kollegorna inom den tekniska förvaltningen som övriga inom förvaltningen (fastighetschef, kommersiell förvaltare m fl) är en naturlig del av vardagen, men samtidigt är det viktigt att du är självgående och kan driva frågor från start till mål.

 

 Kvalifikationer

Vi förutsätter att du har flerårig erfarenhet av teknisk fastighetsförvaltning och att du har en högskoleexamen eller likvärdig utbildning. Vi önskar att du har kunskap inom installationsteknik, de myndighetskrav som föreligger (fastighetsägarens ansvar) samt att du har god kännedom om entreprenadjuridik och erfarenhet av att driva och leda projekt.

Som person är du resultatinriktad och ansvarstagande. Du har förmåga att ta människor och har en god kommunikationsförmåga. Drivkraft, initiativförmåga, noggrannhet och engagemang är egenskaper vi sätter stort värde på. Du är prestigelös och tycker om att arbeta ”högt och lågt” och du är inte i behov av färdiga strukturer men bidrar gärna till att utveckla och effektivisera arbetsprocesser där så är möjligt. Du är självgående men tycker samtidigt om att arbeta i team.

Vi förutsätter att du delar Midrocs kärnvärden ”Passionerad, kompetent och innovativ”, eller som vi också uttrycker det; ”vi bryr oss, vi gör rätt och vi tänker nytt”.

 Placeringsorten är Malmö, och resor i regionen ingår. B-körkort är ett krav.

 

Vi erbjuder dig

  • En nyckelroll i ett högpresterande team.
  • Trevliga kollegor där vi jobbar professionellt och strukturerat tillsammans med kunderna.
  • Möjligheten att få arbeta med fina fastigheter, såväl nybyggda som äldre.
  • Goda möjligheter att samarbeta och bygga ett starkt nätverk inom Midroc-koncernen.

 

Ansök idag – vi rekryterar löpande

I den här rekryteringen samarbetar Midroc Properties med RC Professional  Search.

Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering registrerar du din ansökan via hemsidan. Urval sker löpande.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta att kontakta Rita Smedberg eller Christina Armbäck.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.