Montör inom Fastighetsautomation

Midroc Eletro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster. Vi är stolta att som en del i en stor koncern kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Hos oss finns cirka 2 150 medarbetare i hela landet. Läs mer om oss på midroc.se

Letar du efter en ny utmaning? Brinner du för service och kundvård? Vill du bli en av våra nya kollegor i ett sammansvetsat team med högt till tak? Midroc Electro i Bromma befinner sig i ett expansivt skede och söker nu Montörer till Fastighetsautomation.

Vi söker dig som trivs med att driva ditt eget arbete framåt, som sätter upp egna mål och som brinner för teknik och problemlösning.

Inom vår avdelning levererar vi kompletta system för fastighetsautomation. Vi projekterar, konstruerar och programmerar våra system samt bygger automatikskåp i vår verkstad. Som montör hos oss är du en naturlig del i vårt projektteam, där du tillsammans med projektledaren, konstruktören och programmeraren genom projektet har en öppen dialog för projektets bästa och för projektets slutförande. Vi ser det som en fördel om du känner dig hemma både i att arbeta som lagspelare och individuellt i egna projekt.

Om tjänsten

Ditt arbete som montör inom fastighetsautomation består i att installera de system som vi levererar, såväl självständigt som i grupp. Våra projekt sträcker sig från det lilla jobbet i undercentralen i en fastighet till det stora komplexa värme/ventilationssystemet hos våra kunder inom statliga och kommunala förvaltningar.

Egenskaper

Som person trivs du med att arbeta i olika miljöer i samarbete med projektets andra entreprenörer. Du är rationell, systematisk och konsekvent i ditt arbete. Förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt eller i team är egenskaper som vi inom Midroc värdesätter. Som montör ser vi gärna att du har goda kunskaper inom installationsteknik och känner dig trygg i att planera ditt dagliga arbete. El-utbildning och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder    

* En spännande miljö i ett expansivt företag.

* Intressanta och varierande uppdrag.

* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus.

* Trevliga kollegor; vi jobbar professionellt med att lösa projektfrågor. Vi samarbetar och har en god kommunikation inom företaget, jobbet tar vi på allvar men vi har också mycket trevligt tillsammans med gemensamma aktiviteter.

* Möjlighet till personlig utveckling och karriär; kontinuerliga utvecklingssamtal och uppföljning av individuella utvecklingsplaner.

* Vi sätter medarbetarna i centrum; därför är vi stolta över att ge våra anställda goda villkor.

 

Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete – sök idag!

 

Kontakt

Projektledare Fatighetsautomation Stockholm

Marcus Forsberg, tfn 0722-395353

marcus.forsberg@midroc.se

 

Avdelningschef Fastighetsautomation

Peter Seffel, tfn 010-4713366

peter.seffel@midroc.se

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.