Arbetande förman

Vi på Midroc tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor och sysselsatte 4000 medarbetare .

 

Till Preem i Göteborg söker Alucrom Entreprenad en Förman som själv också arbetar i produktionen. 

Ditt nya jobb som arbetande förman vid vår kunds anläggning vid Preem i Göteborg erbjuder vi ett fritt och varierande arbete.

Rollen innebär dels att du själv är aktiv i det dagliga arbetet samt också att förbereder planerar och leder arbetet på arbetsplatsen. Som förman kommer du vägleda och instruera både våra egna medarbetare och inhyrd personal.


Säkerheten först.

Du ansvarar för att vi följer de regler och rutiner som gäller hos kunden och hos Alucrom för säkerhet och kvalitet, och det är viktigt att du har erfarenhet att arbeta med tillståndshantering och riskbedömningar.

Den viktigaste delen av arbetet är säkerheten. Regelbunden tillsyn av arbetsplatserna enligt våra egna och kundens krav ingår i arbetet, så för att passa i rollen ser är du van att prioritera skydd och säkerhet i arbetet.


För att passa för rollen behöver du vara certifierad Yt- och rostskyddsmålare eller ev. diplommålare, med minst fem års yrkeserfarenhet. Du behöver körkort B men har du också körkort C och Truckkort B1, C2 och C7 ser vi det som en extra merit. 

Du har självklart en industriell bakgrund, gärna från arbete vid raffinaderi. Det är en stor merit om du har erfarenhet med blästring och rostskydds målning.
Du har erfarenhet av att leda andra och är social, öppen i din kommunikation med andra. Van vid administration och att använda dator som ett arbetsredskap i vardagen.

Det är ett krav för rollen att du talar både svenska och engelska och det är ett stort plus om du kan polska då vi hyr in medarbetare löpande från våra dotterbolag i Polen.
Vårt arbete bygger på en hög grad av yrkesskicklighet, noggrannhet och en förmåga att prioritera. Det är en fördel om du är händig och kan ägna dig åt praktisk problemlösning.


Omfattning Tillsättning Heltid, tills vidare Snarast

Har du några frågor?

Kontakt:
Avdelningschef, Conny Gustafsson.
Tel 010 470 73 28.
Skicka din ansökan till Conny.gustafsson@midroc.se

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.