Midroc Electro, Security Gästrikland söker säkerhetstekniker inriktning programmering

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas. Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.

 

För att möta våra kunders behov behöver vi förstärka vår entrepenadavdelning Security Gästrikland med spetskompetens. Vi söker dig som vill arbeta i en senior roll som programmerare inom säkerhetsteknik. Är du vår nästa kollega? 

Det är först och främst viktigt att du är grym på programmering. Du behöver inte kunna våra system, det kommer du att lära dig, men det är viktigt att du har goda tekniska kunskaper och intresse för ditt arbete. Några system som vi arbetar i är RCO, Assa ARX, Vanderbilt, SPC och Milestone kamerasystem. Du kommer även att arbeta med programmering av överordnade system, t.ex. App vision

Krav tjänsten

B-körkort är ett krav. Likaså svensk medborgare samt godkänd kontroll hos Polismyndighetens belastningsregister.

Placeringsort

Gävle

För frågor om tjänsten

Kontakta avdelningschef Kent Löfblom. Tfn: 010-4707885. E-post: kent.lofblom@midroc.se

 

Vi inom Security har jobbat med säkerhetslösningar sedan 70-talet och vi älskar vårt jobb, så hos oss kommer du få erfarna och engagerade kollegor att jobba tillsammans med. Vi arbetar leverantörsoberoende med spännande och komplexa kommunikations- och säkerhetslösningar till våra kunder, som finns inom väldigt många olika branscher och områden. Oavsett om det gäller brandlarm, inbrottslarm, passagesystem, kameraövervakning eller överordnat system så handlar hela vårt säkerhetsarbete om att ligga steget före. 

 

 

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.