Midroc Electro, Security Dalarna söker brandlarmstekniker

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas. Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.

 

Midroc Electro har en hög ambition för framtiden. Är du vår nästa medarbetare som vill vara med och påverka den? Vi söker dig som har erfarenhet från självständigt driftsättningsarbete av brandlarm.

Arbetsuppgifter

I arbetet som brandlarmstekniker kommer du att jobba med driftsättning, service, felsökning och dokumentation av brandlarmsanläggningar. Handhavandeutbildning till kundens personal är också en del i ditt arbete.

Kompetens och egenskaper

Vi söker dig som har arbetserfarenhet som brandlarmstekniker. I grunden har du en el-tele utbildning på gymnasie- eller högskolenivå.  Meriterande om du har erfarenhet av brandlarm från Schneider, Eltek eller Schrack, men ej krav. Du tycker om att arbeta självständigt och resultatinriktat. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs att du trivs att arbeta med andra och har förmåga att samarbeta. Som person är du serviceinriktad och har förmågan att placera kunden i fokus.

B-körkort är ett krav. Likaså godkänd kontroll hos Polismyndighetens belastningsregister.

Placeringsort

Borlänge

Frågor om tjänsten 

Kontakta avdelningschef Håkan Östmo: Tfn: 010-470 75 35. E-post: hakan.ostmo@midroc.se

Vi inom Security har jobbat med säkerhetslösningar sedan 70-talet och vi älskar vårt jobb, så hos oss kommer du få erfarna och engagerade kollegor att jobba tillsammans med. Vi har behöriga ingenjörer på brand - så du kan räkna med att få stöttning internt. Vi arbetar leverantörsoberoende med spännande och komplexa kommunikations- och säkerhetslösningar till våra kunder, som finns inom väldigt många olika branscher och områden. Oavsett om det gäller brandlarm, inbrottslarm, passagesystem, kameraövervakning eller överordnat system så handlar hela vårt säkerhetsarbete om att ligga steget före. 

 

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.