Midroc Electro i Borlänge har flera lediga tjänster

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

 

Vill du ha ett omväxlande och självständigt arbete i ett stabilt företag med ambitionen att göra samhället bättre? Vi växer och letar alltid efter kunniga och engagerade medarbetare och nu hoppas vi att just du vill bli vår kollega! 

Om ditt nya jobb:

Våra uppdrag är av blandad karaktär. Vill du jobba som service-, installation- eller industrielektriker? Tekniker, styrmontör eller montageledare inom fastighetsautomation eller hiss? Eller har du erfarenhet av arbete i säkerhetsbranschen och vill jobba som säkerhetstekniker inom kameraövervakning, brand-/inbrottslarm och/eller passersystem? Eller ha möjlighet till variation i arbetet och växla mellan olika typer av uppdrag? Du kanske känner att du vill axla ett större ansvar och vill bli ledande montör? Oavsett vilket, om har du rätt inställning - så har vi jobbet för dig!

Om dig som vi söker:

Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel, kreativ och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta med kollegor och ha bra relationer med kunder. Att du har el-utbildning i grunden, ECY certifikat och B-körkort ser vi som ett krav.

Om det vi erbjuder:

Som en del i koncernen Midroc Europe är vi är otroligt stolta över vår 1:a placering på organisationen Universums lista över Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Förutom att du får grymma kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat: Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring; Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.; Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.; För förmånliga priser hyra boende vårt boende i Sälenfjällen; Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog; Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget.

Om oss:

Inom Midroc Electro är det mycket på gång inom våra verksamhetsområden! Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler erfarna, engagerade och kunniga medarbetare. I dag är vi drygt 100 medarbetare i Borlänge och vi hoppas att du också vill komma med in i teamet så vi får ännu fler kollegor! Vi har uppdrag inom el med entrepenader, industri och service, hiss, fastighetsautomation och säkerhet. Vi har vårt nyrenoverad kontor på Hammargatan. När du kommer in till oss kommer du att märka att vi är ett glatt gäng som tycker det är viktigt att må bra och ha kul på jobbet. Det märks bland annat genom att vi är alla mån om varandra, vi tar ansvar och hjälps åt. Det råder en familiärkänsla fast vi är ett stort bolag och vi jobbar efter mottot together - to get there. 

Om Midroc kulturen:

Vår gemensamma företagskultur är, som du som läst hela annonsen förstår, viktig för oss. Vi sammanfattar vår företagskultur så här: Vi vet våra mål; Vi gör som vi säger; Vi har en öppen dialog; Vi skapar resultat och utveckling; Våra medarbetare är vår viktigaste resurs där vi utvecklar och engagerar våra medarbetare utifrån hennes eller hans förutsättningar samtidigt som vi skapar en god arbetsmiljö.

Låter det som en miljö du vill jobba i?

Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan så snart som möjligt. Sök i dag!

Våra kontakter:

Om du vill veta mer så du välkommen att höra av dig, med fördel genom sms

Jonas Andersson, avdelningschef för installation som kan nås på  telefon 076-7737271

Johan Singden, avdelningschef för service som kan nås på telefon 072-5790002

Jan Kangas, avdelningschef för fastighetsautomation som kan nås på telefon 070-5087157

Robert Bäckström, avdelningschef för Security som kan nås på telefon 076-1271949

Martin Jobs, avdelningschef för hiss som kan nås på teleofon 070-7315480

Therese Klintman, HR stöd som kan nås på telefon 070-2545491

Känn dig varmt välkommen hälsar vi på Midroc Electro i Borlänge!

 

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag 

 

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.