2022-01-16

Mekaniker - underhåll industri

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Service hela vägen! Smart mekanik och förfinad elektronik är grunden i mycket på industrier. Men industrimiljön sliter. Rätt utfört montage, underhåll, reparationer och ombyggnader optimerar användning av maskinparken och sparar både pengar och miljö. Nyfiken på oss?

Vi söker mekaniker – ta chansen till ett omväxlande jobb i utveckling!
Vår avdelning för Mek och montageservice utför reparationsarbeten hos kund samt på egen verkstad i Hofors. Renoveringar, demontering/montering av maskiner eller reservdelar samt säkerhetsombyggnader. Vi kan även erbjuda lagerinredning -montage och översyn/ besiktning.

För att garantera en driftsäker anläggning utvecklar vi hela tiden våra servicetjänster. Idag arbetar vi i hög grad med digitala plattformar inom fortlöpande tillsyn. Teamet har även nära sammarbete med avdelning för mek-konstruktion som levererar beräkningar, CE-märkning och ritningsdokumentation. I regionen har vi även kollegor inom Travers, Portar och Kranar, Hissar, Elektriker och Projektledare med stor erfarenhet av underhåll.

Om dig

  • Som person är du flexibel med en vilja att lära och ta dig an olika arbetsuppgifter.
  • God social kompetens och kommunikationsförmåga. Att du har lätt för att samarbeta och skapa goda kontakter med både kollegor och kunder är viktiga egenskaper.
  • Praktisk erfarenhet av mekaniskt arbete är ett krav
  • Relevant kunskap från industrin är meriterande
  • B-körkort är ett krav

Övrigt; Arbetet är inriktat mot industrin vilket innebär mekaniskt underhåll av utrustning, varierande arbetstider och resor kan förekomma.


Vi ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Har du frågor om tjänsten kontakta Daniel Wallberg på 010-4707504

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Hofors
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Industriell tillverkning & underhåll
Sista ansökningsdag
2022-01-16
Sök jobbet

Kontaktperson

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}