Med placering Borlänge söker vi dig som vill jobba med kameraövervakning

Midroc Eletro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster. Vi är stolta att som en del i en stor koncern kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Hos oss finns cirka 2 150 medarbetare i hela landet. Läs mer om oss på midroc.se

Vill du ha ett omväxlande och självständig arbete i ett stabilt och utvecklingsorienterat företag? Då ska du läsa vidare och ansöka om tjänsten hos oss på Security i Dalarna 

Om oss

Vi inom Midroc Security arbetar med olika spännande och komplexa kommunikations- och säkerhetslösningar till våra företagskunder som finns inom olika branscher och områden. Vi arbetar leverantörsoberoende och har ett brett utbud av system eftersom vi alltid skräddarsyr säkerhetsanläggningar efter varje kunds behov. Är du nyfiken på vad vi arbetar med så kan du läsa mer om vårt kunderbjudande här 

Hos oss på Security Dalarna är vi ett tjugotal anställda. Vi har en blandning av mindre serviceuppdrag och större säkerhetsentreprenader. Våra kunder finns i hela Sverige, men främst i Dalarna. 

Om arbetet

Vi behöver förstärka vårat team med en säkerhetstekniker som ska arbeta med kameraövervakning (förkortas CCTV-tekniker). Arbetet innebär installation, driftsättning/programmering, felsökning, dokumentation, utbildning samt service av säkerhetsanläggningar. 

Om den vi söker

Våra system bygger på dator- och nätverkslösningar varför kunskap om datorer är en förutsättning. Oavsett om du har tidigare erfarenhet av branschen eller är nyfiken och intresserad av branschen, så kan du nätverk, har intresse för teknik och teknisk utveckling samt har rätt inställning så kommer vi ge dig förutsättningar att lära dig jobbet som CCVT-tekniker. För att trivas i rollen behöver du känna dig trygg i att kunna utrycka dig tydligt i både tal och skrift. För att lyckas i rollen behöver du förutom tekniskt intresse, programmering och driv ha en god känsla för kundrelationer.

Din anställning hos Midroc Electro
Förutom att du får grymma kollegor hos oss, kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
* Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
* Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt med för att lösa våra uppdrag
* En spännande miljö i stabilt och expansivt företag 
* Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
* På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Övrigt

Registerutdrag från Polismyndighetens belastningsregistret kommer efterfrågas innan anställning. Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde snarast och är förlagda på vårt kontor i Borlänge. Vi är ett nationelt företag, arbetsfältet är i huvudsak Dalarna men kunduppdrag i övriga Sverige förekommer. Att du har B-körkort är en förutsättning för arbetet.

Kontakt

Eventuella frågor svaras av avdelningschef Robert Bäckström, telefon: 010-4707540, e-post: robert.backstrom@midroc.se 

När du kommer till Midroc kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla där karriärvägarna är många. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag. Ta nu chansen och bli en del av Midroc Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

 

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.