2021-05-15

Löneassistent

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Midroc Electro AB söker en löneassistent till ett vikariat på 1,5 år i Sandviken. Vi söker Dig som är van att arbeta självständigt och som person är noggrann och ansvarstagande. Du kommer att ingå i ett löneteam på 10 personer som tillsammans administrerar löner för flera bolag inom Midroc koncernen. Våra processer är projektorienterade och Du får inblick i alla processer och är med och utvecklar det dagliga arbetet i nära samarbete med linjeorganisationen. Arbetet är flexibelt med många olika ansvarsdelar och ständigt pågående utvecklingsprojekt.

Vi ser gärna att Du som söker tjänsten tidigare har arbetat med löneadministration och/eller av ekonomiadministration. Du har telefonvana och erfarenhet av kundkontakter och är van att leverera service på hög nivå på ett affärsmässigt sätt. Meriterande är att tidigare ha arbetat med lönesystem (ex Unit4 och Agda)

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att

  • hantera anställningsdata och anställningsrelaterad information
  • underhålla utgiftsrapportering och hantera dessa enligt företagets rutiner och instruktioner
  • anmäla nya och avslutade medarbetare till vår företagshälsovårds sjuk-och friskanmälningssystem
  • hantera post som berör löneadministrationen
  • arbeta med den löpande löneadministrationen i enlighet med överenskommen arbetsfördelning och beskriven process för löneassistenter.
  • ha erforderliga kontakter med myndigheter och organisationer som krävs för det dagliga arbetet
  • ha daglig dialog med organisationen och till dessa distribuera efterfrågad information, exempelvis till chefer, HR och löntagare.

Tjänsten är ett vikariat på heltid med goda chanser till en tillsvidareanställning. Det kan förekomma resor i tjänsten varför B-körkort erfordras.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat med löneadministration i hela processen och har kunskaper inom området. Har du jobbat med löner inom branscher så som el, ventilation, bygg eller liknande så är det ett plus. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete redan från start så är det viktigt att du känner dig trygg och uppdaterad i din yrkesroll.

Om du har jobbat i Unit4/Agda tidigare är detta givetvis meriterande. Har du dessutom erfarenhet av projektadministration så kan du vara den vi söker.

Meriterande är kunskaper att läsa och tolka kollektivavtal som installationsavtalet, IF metall och tjänstemannaavtalet.

Som person är du flexibel och självständig och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift.

Du lär dig snabbt nya uppgifter och ser till att hålla dig uppdaterad i inom ditt yrkesområde. Det är viktigt att du är en noggrann person som ser till att efterfölja de regler och policys som finns upprättade. Du har en stark integritet, arbetar på ett systematiskt och metodiskt sätt samt håller en hög kvalité i det arbete du utför. Att ge god service är viktigt för dig och att du ser till organisationens och kundens bästa.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Stämmer beskrivningen av denna tjänst in på dig kan vi erbjuda ett intressant och utvecklande arbete i en spännande och växande organisation.

 

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Din ansökan lämnar du på www.midroc.se

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Per Andersson, Gruppchef för löneadministratörerna, telefon 010-470 78 86.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

Stad
Sandviken
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Ekonomi, administration, kommunikation, HR
Sista ansökningsdag
2021-05-15
Sök jobbet