Lastbilschaufför Uddevalla

Vi på Midroc tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.

Midroc Ställningar ritar, beräknar, monterar och hyr ut ställningskonstruktioner.Vi utgår från varje projekts unika förutsättningar vilket möjliggör en trygg tillgänglighet till platser man annars inte kunnat ta sig.

Vi har specialiserat oss på att leverera lösningar med effektiv ställningsbyggnation i miljöer såsom processindustri och olika byggprojekt. Hälsa och säkerhet har högsta prioritet och vi är certifierade inom arbetsmiljö.

Midroc Ställningar har ett 110-tal anställda som utgår från fem depåer på västkusten med huvudkontor i Göteborg. Midroc Ställningar är ett självklart val när det finns ett behov av ett stabilt långsiktigt samarbete med högsta professionalism för kvalitet och säkerhetstänkande. Midroc Ställningar är en del av Midroc-gruppen, www.midroc.se

Till Midroc Ställningars depå i Uddevalla söker vi en lastbilschaufför att utföra leveranser av ställningsmaterial till och från våra projekt.I arbetsuppgifterna ingår även visst arbete på materialgården såsom hantering av ställningsmaterial, se till att det är ordning och reda på gården samt även i vissa utrymmen inom fastigheten.

 Vi söker dig som är ordningsam, flexibel och samtidigt självgående. Du har förmågan att planera och strukturera ditt dagliga arbete och ta egna initiativ.

 Tjänsten är baserad i Uddevalla och merparten av körningarna är i närområdet. Du är åter på depån i Uddevalla när dagens arbete är utfört.

Kvalifikationer:

  • Körkort för lastbil (C-Körkort)
  • YKB
  • Yrkesbevis lastbilsmonterad kran
  • Truckkort

Din ansökan:

Skicka din ansökan så snart som möjligt, men senast 2019-06-07 till: daniel.torin@midroc.se

Urval kommer att ske löpande.

 För mer information eller frågor kring tjänsten kontakta: daniel.torin@midroc.se

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3600 medarbetare och under 2017 omsatte vi 6,7 miljarder kronor.