2021-03-31

Konstruktör EL till Bohuslän

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du vara med och forma framtiden? Vi utvecklar nu vår projekteringsavdelning i region Bohuslän och söker en Konstruktör! Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag, ett spännande och framgångsrikt bolag som växer och ger möjlighet till vidareutveckling, samtidigt som vi värnar om att behålla vår familjära kultur. Som en del i koncernen Midroc Europe är vi även otroligt stolta över att för andra året i rad utses till Sveriges Bästa Arbetsgivare av Employer branding-företaget Universum. Det är på grund av att vi har Sveriges bästa medarbetare som vi tillsammans skapar Sveriges bästa arbetsplats! Nu söker vi dig som vill bli en del av ett stort framgångsrikt företag med konstruktörer spridda över hela landet, samtidigt som du kommer arbeta i ett mindre team i regionen och får möjlighet att vara med och forma rollen.

Om tjänsten

Rollen innebär att du kommer att arbeta med en rad olika mjukvaror för att ta fram handlingar inom elinstallation i form av scheman, planritningar och beskrivningar. Du har, tillsammans med projektledaren, ansvar för projektets tekniska infrastruktur och att utforma de kundanpassade lösningarna. Du har daglig kontakt med kunder, projektledare, tekniker och installatörer och arbetar tillsammans mot gemensamma projektmål. Hos oss får du äga utmaningen och dess lösning. Du ingår i ett team med hög teknisk kompetens där samarbete är en framgångsfaktor för oss. Midroc Electro är ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Vi erbjuder en spännande roll, goda förmåner samt fantastiska kollegor att jobba tillsammans med. Du rapporterar till Regionchef Bohuslän och placeringsort är där det passar dig bäst, Lysekil, Uddevalla, Stenungssund eller Trollhättan.

 Din bakgrund

För att trivas hos oss behöver du gilla att verka för en stark teamkänsla, ha en god förmåga att jobba strukturerat samt självständigt prioritera i ditt dagliga arbete. Du lyssnar till gruppens idéer och behov genom ett gott samarbete och kommunikation. Vidare är du nyfiken, har initiativförmåga till teknikutveckling samt är öppen för nya lösningar och har ett lärande i fokus. Utöver detta behöver du ha:

  • Utbildningsbakgrund inom el alt arbetslivserfarenhet inom el
  • Goda kunskaper inom gällande lagar, direktiv och standarder.
  • God vana vid att använda en dator
  • Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift
  • Arbetat med BIM samt med underlag för PREFAB
  • B-körkort

 Meriterande

  • Dokumenterad erfarenhet av arbete med Autocad, Magicad alt Revit
  • Utbildning inom elkonstruktion/elkraft/projektledare el
  • Erfarenhet av projektering, projektledning, montageledning
  • Bred kompetens inom kraft, belysning, larm och teleinstallationer

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, den 31 mars 2021. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakt Martin Olsson, Kalkyl- och Projektingenjör Region Bohuslän, tel: 010-470 79 96 e-post: martin.r.olsson@midroc.se

 Varmt välkommen till oss, vi ser fram emot din ansökan!

Midroc Electro är ett el- och teknikföretag med stark lokal förankring i Skandinavien. Vårt fokus är på utveckling av entreprenad och servicetjänster inom bygg, fastighet och industri. Vår styrka ligger i lång och bred erfarenhet, samt en vilja att utifrån den tekniska utvecklingen arbeta fram nya arbetssätt. Det möjliggör lokalt anpassade och skräddarsydda lösningar som kan tillgodose även specifika behov. Ofta handlar det om energi- och kostnadseffektiva lösningar, som ska tåla att utvecklas år efter år. För att lyckas arbetar vi med flera olika leverantörer och, om möjligt, nära våra kunder. Vi tror på långsiktiga relationer, byggda på resultat och förtroende.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

Stad
Olika orter
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-03-31
Sök jobbet