Junior Underhållsingenjör

Midroc Project Management är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och byggsektorn, både i Sverige och utomlands. Bolaget har ca 100 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Lysekil och Avesta. Midroc Project Management AB är ett av Midrocbolagen i Midroc Europe.

Som en av Sveriges bästa arbetsgivare vet vi att vår kultur och människorna som är med och skapar den, har en avgörande del i vår framgång och vidareutveckling som bolag. Tillsammans skapar vi en inkluderande miljö som tar tillvara på vår mångfald och jobbar tillsammans mot vår vision om en bättre och mer hållbar framtid! 
Vi har det mindre bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort. Vi har dessutom en trygg och stark koncern i ryggen, vilket gör att vi kan titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag utspridda över hela Sverige. Och nu söker vi en ny underhållsingenjör för att stärka vårt team! 

Rollen som underhållsingenjör
Som Underhållsingenjör hos Midroc kommer du att arbeta brett, i varierande projekt hos kunder inom process-och tillverkningsindustrin. Tillsammans med vårt nyförvärv, Idhammar, som är en ledande aktör inom området, kan vårt team leverera underhåll i världsklass.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Teknisk anläggningsinformation
  • Reservdelahantering
  • Förebyggande underhåll
  • Förbättra hanteringen av IT-systemen, processer, planering/beredning

Vem är du
På Midroc gillar vi att jobba tillsammans och värdesätter därmed din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer, internt såväl som externt. Vi tror att du är strukturerad, lösningsorienterad och lyhörd för att, som konsult, kunna lyssna in kundens behov och driva det vidare mot ett väl genomfört projekt. För att passa bra i rollen bör du vara teknikintresserad och hålla dig uppdaterad inom ditt område. 

Krav:

  • Högskoleingenjör/Cilvilingenjör eller likvärdig kompetens
  • Svenska engelska tal och skrift
  • B körkort

Meriterande:

  • Erfarenhet att arbeta inom tillverkningsindustrin som t.ex operatör eller tekniker.
  • Underhållssystem t.ex Maximo
  • Intresse för moderna IT system

Vilka är vi
Vi finns på andra plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare och är ett av 100 karriärföretag 2018. Vi tror på våra medarbetare och värderar deras välmående högt. Hos oss får du chansen att driva din egen utvecklingsresa som konsult genom varierande uppdrag hos spännande kunder, alltid med stöd av närmaste chef, kollegor och vår egna Midroc Business School. På Midroc jobbar vi tillsammans för att nå ditt nästa drömprojekt och samtidigt ger vi dig också förutsättningarna för att kunna ha en bra balans mellan jobb och fritid genom flexibla arbetstider.

Till detta erbjuder vi goda villkor i form av konkurrenskraftig ersättning, pension, rekrytering-och uppdragsbonusar, försäkringslösningar, friskvård och en digital arbetsplats i framkant.

Övrigt

Placeringsort: Stockholm

B-körkort är ett krav

Skulle du passa i vårt team och delar vår vision om framtiden? Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, så tveka inte på att höra av dig eller skicka in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag: 2019-06-09

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3600 medarbetare och under 2017 omsatte vi 6,7 miljarder kronor.