Instrumentmontör sökes till Varberg/Väröbacka

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Midroc Electro söker en instrumentmontör till Varberg, Väröbacka för att möta kommande utmaningar. Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete! Vi är stolta över variationen och tryggheten som ett stort företag kan erbjuda men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag.

Midroc Sveriges bästa arbetsgivare 2019 - Vi hoppas att just du vill bli en del av våra team!

Dig vi söker
Vi söker dig med några års erfarenhet från yrket och har därmed kompetens från sedvanliga uppgifter såsom instrumentteknik, mätteknik och signalhantering samt grundläggande kunskaper inom processventiler. Förekommande uppgifter är även rörbockning och montage av instrumentrör, samt byggnation av lådor och skåp.
Tjänsten innebär stort eget ansvar och vi söker någon som har god samarbetsförmåga, är flexibel. Du trivs även med att vara serviceinriktad och lösningsorienterad.  Vårt mål är att vara kundens förstahandsval och där ser vi att just du kan bidra med din affärsmannakunskap och sociala kompetens.

I förlängningen kommer tjänsten innebära att vara ledande montör vilket leder till ett utökat ansvar inom arbetsmiljö, säkerhet och samordning.

Arbetsområde: Varberg/ Väröbacka men kan förekomma resor inom regionen då vi samarbetar.

Din anställning hos Midroc Electro
Förutom att du får engagerade kollegor kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
* Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
* En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
* Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
* På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta avdelningschef Morten Jensen tel: 010-4707189

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.