2021-06-24

Instrumentmontör, Gävle

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Instrumentmontör till Gävle sökes

Midroc Sveriges bästa arbetsgivare 2020 - Vi hoppas att just du vill bli en del av våra team!

För att möta kommande utmaningar söker Midroc Electro driven instrumentmontör till Gävle.

Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete! Vi är stolta över variationen och tryggheten som ett stort företag kan erbjuda men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag. 

Vi söker

Instrumentmontör: Vi söker dig med några års erfarenhet från yrket och därmed har kompetens från sedvanliga uppgifter inom instrumentteknik, montage av instrumentrör, byggnation av lådor och skåp.

Tjänsten innebär stort eget ansvar och vi söker dig som har god samarbetsförmåga, som är flexibel och som trivs med att vara serviceinriktad och lösningsorienterad.
Vårt mål är att vara kundens förstahandsval och där vi ser att just du kan bidra med din affärsmannakunskap och sociala kompetens.

Resor inom arbetet kan förekomma.

Du som söker har ECY certifikat och B-körkort.

Din anställning hos Midroc Electro

Förutom att du får engagerade kollegor kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
* Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
* En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
* Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
* På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Gävle
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-06-24
Sök jobbet