Installationselektriker sökes till Helsingborg

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Midroc Electro i Helsingborg expanderar och vi söker därför drivna elektriker för att möta kommande utmaningar. Utmana dig själv och ta chansen till att vara med i vårt kommande projekt ”Kv Regula” i Oceanhamnen! ”Det är en WTC byggnad med totalt 13 våningsplan varav 6 plan är kontor/hotell och resterande våningsplan är enbart för Scandic Hotell. Det första man möts av när man kommer med båt till Helsingborg!” – beskriver avdelningschefen Lars Angelhammar.  

Vi är stolta över variationen och tryggheten som ett stort företag kan erbjuda men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag.

Midroc Sveriges bästa arbetsgivare 2019 - Vi hoppas att just du vill bli en del av våra team!

Installationselektriker: Är du en lagspelare och har några års erfarenhet av byggbranschen som installationselektriker? Vi genomför just nu både större och mindre entreprenadjobb och är i behov av fler engagerade medarbetare som förstärker vårt team för kommande utmaningar.

Arbetsområde: Helsingborg med omnejd

Du som söker har ECY certifikat och B-körkort.

Din anställning hos Midroc Electro
Förutom att du får engagerade kollegor kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
* Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
* En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
* Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
* På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Avdelningschef Lars Angelhammar tel: 010-4707199.

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.