2021-07-01

Inköpare - Division Syd

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Letar du efter en roll som du kan vara med att forma och utveckla?

Som divisionsinköpare hos oss arbetar du strategisk med företagets inköpslösningar och operativt i större projektinköp och anbudsarbete.

Vi söker nu dig som har flerårig erfarenhet av installationsbranschen eller närliggande bransch. Har du en strategisk syn på affärer och motiveras av att både arbeta långsiktigt och operativt inom inköp så är detta tjänsten för dig!

Du ansvarar för att på divisionsnivå bidra till ökad inköpssamordning och att säkerställa en fungerande kommunikationen mellan centralt inköp och produktion i södra sverige. Dessutom kommer du vara högst delaktig i det strategiska inköpsarbetet och delta i utvecklingen av inköpsfunktionen. En av de mest centrala delarna i rollen som divisionsinköpare är att implementera och följa upp beslutade inköpsstrategier för att realisera besparingspotential för företaget. Som divisionsinköpare är du även delaktig i att bedriva utbildningsinsatser inom inköpsområdet.

Om dig

  • Du som söker har flerårig erfarenhet av att arbeta som inköpare, säljare, projektingenjör eller liknande roll i relevant bransch.
  • Du har en god förhandlingsvana, är affärsmässig i ditt arbete och har ett stort intresse av att göra affärer.
  • Du har en strategiskt förmåga och är van att självständigt arbeta mot uppsatta mål.
  • Van att själv skapa ditt eget nätverk för att framgångsrikt kunna samordna och verka för relationsbyggande inom företaget.
  • Meriterande att du har erfarenhet av att arbeta med byggbranschens standardavtal samt leveransvillkor för installationsmaterial ALEM09/NL09.
  • Det är även meriterande om du har erfarenhet av att genomföra utbildningar då rollen som inköpare innefattar löpande utbildningsinsatser.
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet och en vana av att arbeta digitalt.
  • Som person är du utåtriktad, kommunikativ och pedagogisk. Du är strukturerad, resultatinriktad och van att arbeta självständigt för att nå uppsatta mål.

Placeringsort
Tjänsten är inriktad på arbete i södra Sverige och vi ser gärna att du utgår från Jönköping eller Göteborg med omnejd. Placeringsort kan diskuteras för rätt kandidat. 

Vi erbjuder dig
*En utvecklande roll i ett stabilt och samtidigt expansivt företag.
*Intressanta och varierade uppdrag.
*Möjligheten att få arbeta med branschledande kunder och leverantörer.
*Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften och resultat sätts i fokus.
*Trevliga kollegor där vi arbetar professionellt med att gemensamt leverera goda resultat.
*Vi samarbetar och har ett starkt nätverk inom företaget.
*Möjligheten till personlig utveckling och karriär genom kontinuerliga medarbetarsamtal och utvecklingsplaner.
På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Nyckelord: 

Inköpare
Strategisk inköpare
Category manager
Kategoriansvarig
Installationsinköpare
Inköpare installation
Specialistinköpare
Projektingenjör
Projektsäljare
Säljare installation
Projektledare installation

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Olika orter
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Marknad & Verksamhetsutveckling
Sista ansökningsdag
2021-07-01
Sök jobbet