2021-12-18

Industrielektriker till Stenungsund

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi expanderar i Stenungsund och söker Industrielektriker. Midroc Electro i Stenungsund fortsätter att växa! Är du vår nästa medarbetare?

Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete! Vi är stolta över variationen och tryggheten som ett stort företag kan erbjuda men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag.
Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler industrielektriker. Våra uppdrag är av blandad karaktär och vi servar idag flera industrier i Stenungsund med omnejd och behöver stärka vår

Vi söker dig med några års erfarenhet som industrielektriker för uppdrag hos  våra kunder i området. Meriterat är om du har erfarenhet av felsökningar i industrianläggningar att du har ett högt säkerhetstänk, ansvarstagande, flexibel och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågor att samarbeta med kollegor och ha bra relationer med kunder.

Att du har ECY-certifikat och B-körkort ser vi som ett krav.

Förutom att du får grymma kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
  • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring

På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag. Ta nu chansen och bli en del av Midroc Electro. Vi ser framemot att höra från dig! 

På vår avdelning inom el är vi i dag ca 23st medarbetare. Vår avdelningschef Patrik Johansson svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter nedan.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Göteborg
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-12-18
Sök jobbet

Kontaktperson

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}