Hisstekniker till Gävle

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas. Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.

Midroc Electro i Gävle behöver stärka sin organisation ytterligare och söker Hisstekniker för modernisering, nybyggnation, service och reparation.

Vi söker efter nya medarbetare som har rätt vilja och driv att fortsätta utveckla vår hissverksamhet på orten. Vi ser gärna att du som söker är självgående och är en van problemlösare med tekniska kunskaper. 

Arbetsuppgifter/kompetens
I rollen som hisstekniker har du ett nära samarbete med kunder, både internt och externt. Därför ser vi gärna att du som söker innehar god social kompetens, kommunikationsförmåga, är utåtriktad, har lätt för att samarbeta och skapa kontakter med både medarbetare och kunder. Erfarenhet från hissbranschen är meriterande dock är elteknisk kunskap ett krav.

Egenskaper
Som person är du flexibel med en vilja att lära och ta dig an olika arbetsuppgifter. Du är självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete. 

Övrigt
B-körkort är ett krav

Kontakta Magnus Karlsson, 010-4715844  för mer information om arbetet.

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3600 medarbetare och under 2017 omsatte vi 6,7 miljarder kronor.