2021-09-19

Hissmontör Dalarna

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Sök ett omväxlande och självständigt arbete i ett stabilt företag med ambitionen att göra samhället bättre!

Har du elkunskap och intresse av mekanik? 
Vi letar kunniga och engagerade medarbetare till vår hissverksamhet och hoppas att du är en av dom! 

Om ditt nya jobb: 
Vi har behov av 2 st hissmontörer som i första hand kommer att jobba på projektsidan med montage av nya hissar och renoveringar av äldre hissar. Utöver det ingår du i vår beredskaps-grupp med akuta felavhjälpningar (ca 3-4 ggr per år). Service och underhåll kommer också att vara en del i ditt arbete beroede på din kompetens. Vart i Dalarna du bor spelar mindre roll då vi är ett gäng som rör oss över hela länet och lite till.

Om dig som vi söker:
I grunden har du som söker en elteknisk utbildning eller genom erfarenhet motsvarande hiss- och elkunskap. Det är klart meriterande om du har erfarenhet från hiss- eller lyftbranschen. Vi söker dig som är ansvarstagande, kreativ och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt är det mycket viktigt att du har god förmåga och gillar att samarbeta med kollegor samt att skapa goda relationer med kunder. För att trivas är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och har en vilja att lära och orädd att ta för dig nya arbetsuppgifter. Resor och övernattningar i arbetet förekommer och B-körkort är ett krav för tjänsten.

Om det vi erbjuder:
Förutom att du får grymma kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat: Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring; Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.; Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.; För förmånliga priser hyra boende vårt boende i Sälenfjällen; Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog; Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget.
På avdelningen använder vi oss av ett bonus-system som där du som tekniker har stora möjligheter att kunna påverka din månadslön med extra pengar.

Om oss:
Inom Midroc Electro är det mycket på gång inom våra verksamhetsområden! Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler erfarna, engagerade och kunniga medarbetare. I dag är vi drygt 300 medarbetare i Dalarna. Vi har uppdrag inom el med entrepenader, industri och service, hiss, fastighetsautomation och säkerhet. När du kommer in till något av våra kontor kommer du att märka att vi är ett glatt gäng som tycker det är viktigt att må bra och ha kul på jobbet. Det märks bland annat genom att vi är alla måna om varandra, vi tar ansvar och hjälps åt. Det råder en familiärkänsla fast vi är ett stort bolag och vi jobbar efter mottot together - to get there. 

Vår gemensamma företagskultur är viktig för oss. Vi sammanfattar vår Midroc-kultur så här: Vi vet våra mål; Vi gör som vi säger; Vi har en öppen dialog; Vi skapar resultat och utveckling; Våra medarbetare är vår viktigaste resurs där vi utvecklar och engagerar våra medarbetare utifrån hennes eller hans förutsättningar samtidigt som vi skapar en god arbetsmiljö. Läs mer om våra tjänster här Hiss | Midroc

Låter det som en miljö du vill jobba i?
Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan så snart som möjligt. Sök i dag!

Våra kontakter:
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Jobs, telefon: 010-4713401 eller Morgan Storm, telefon: 010-4713402

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Falun
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-09-19
Sök jobbet

Kontaktperson

Avdelningschef

Martin Jobs