2021-05-01

Erfaren Serviceelektriker Eskilstuna

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Trivs du riktigt bra i din yrkesroll som serviceelektriker och är nyfiken på vad som kan vara nästa steg?

Vill du att vara med i vår tillväxtresa och utveckla verksamheten i Eskilstuna tillsammans med oss?
Känner du igen dig i följande har vi jobbet för dig som… är stolt över ditt hantverk och gillar variationen i vardagen. Att samarbeta i ett starkt team som värdesätter att hålla goda relationer både internt och externt så att vi alltid kan leverera dom bästa lösningarna till kunden. 

I rollen ingår även: Merförsäljning genom att se möjligheter och föreslå förbättringar till våra kunder. Planering och bokning av eget arbete. Vi ser det som meriterande om du har lätt för att skapa kontakter och förutom svenska är flytande i ytterligare språk. Vi tror att du har stor potential om du också är intresserad av att arbeta med och utveckla vårt användande av digitala verktyg. Att du har såväl erfarenhet från självständigt servicearbete samt el-utbildning i grunden med ECY certifikat och B-körkort ser vi som ett grundläggande krav för att söka jobbet. 

Vi utför arbeten inom industri, fastigheter och hos privatpersoner. Uppdragen kan innehålla allt från att byta armaturer och renoveringar i kök och badrum, till att bygga kontorslandskap, felsöka, inventera och implementera energibesparingsåtgärder. Vi installerar billaddare och solceller samt har en flexibilitet internt där vi hjälps åt vid toppar i vår projektorganisation. 

Förutom att du får grymma kollegor hos oss så kommer du även att få förmåner som på olika sätt bidrar till en bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
  • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
  • För förmånliga priser möjlighet att hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen
  • Tillgång till personalstöd/kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
  • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

Som en del av Midroc koncernen har vi för 2a året i rad utsetts till Sveriges Bästa Arbetsgivare och vi vet att vår kultur och människorna som är med och skapar den har en avgörande del i vår framgång och vidareutveckling som bolag.

Har du frågor om tjänsten kontakta avdelningschef Tommy Sjöberg på telefon 010 47 13 363

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

Stad
Eskilstuna
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-05-01
Sök jobbet