2021-05-31

Erfaren Service Elektriker Stockholm

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Brinner du för service och kundvård? Ligger din styrka i att skapa förtroendefulla relationer där kvalité och problemlösning är i fokus?

Vi på Midroc Electro söker förstärkning till vårt serviceteam i Stockholm. Vi tillhandahåller en mix av olika typer av servicearbeten inom industri, fastighet, köpcentrum, ny- & ombyggnad. Som service elektriker är dina främsta arbetsuppgifter är att utföra reparationer, installationer och felsökningar på både mindre utbyggnader och befintliga anläggningar.

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att självständigt arbeta som service elektriker i branschen. Du har erfarenhet inom och grundläggande kännedom om el-, tele-, brand- och/eller säkerhetsinstallationer. Felsökning och driftsättning. Du tycker om att arbeta självständigt och resultatinriktat. Eftersom arbetet innefattar kontakter både internt och externt, krävs det att du är utåtriktad och har god förmåga att samarbeta och knyta kontakter samt alltid en vilja att vara kundens bästa partner.

Som person är du självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har ett gott kundbemötande då stora delar av arbetet utförs på plats hos våra kunder.

Övrigt
Du har el-utbildning på gymnasienivå, ECY-certifikat samt är fullbetald
B-körkort är ett krav
Mycket god kommunikativ förmåga/flytande svenska i tal och skrift
Anställningsform/Arbetstider: Tillsvidareanställning / Dagtid

Din anställning hos Midroc Electro
Förutom att du får engagerade kollegor kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
* Möjlighet till personlig utveckling
* En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
* Friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna sjukvårdsgruppförsäkring
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
* Servicebil som förmånsbil, nyttjande för privat körning 
* På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Vi ser fram emot din ansökan!
Med CV och personligt brev via vårt rekryteringsverktyg. Vänta inte med ansökan, då rekrytering sker löpande. Vill du veta mera vänligen kontakta: Stefan Edström, avdelningschef på 010- 470 78 02 Facklig kontakt: Hans Danielsson på 073 917 09 04

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

Stad
Stockholm
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-05-31
Sök jobbet