2021-10-06

Erfaren Service elektriker, Gävle-Sandviken

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi söker dig som:

Arbetar metodiskt och trivs med att planera och strukturera ditt och gruppens arbete och håller hög servicegrad och säkerhetstänk i det du gör. Vi värderar personer som får saker gjorda genom att ta egna initiativ och driver projekt och arbete framåt. Du har en teknisk förståelse, och precis som vi, positiv och gillar att ha roligt på jobbet samt ser samarbete med kollegor som en naturlig del i arbetet. Som person är du driven, serviceinriktad, lösningsfokuserad och har lätt för att kommunicera med din omgivning samt vill vara en del i ett team där alla hjälps åt och känner ansvar.

Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Du har utbildning inom elteknik -ECY certifikat
- B-Körkort ett krav
- Erfarenhet ett krav

Vi erbjuder bland annat:

Hos oss på Midroc Electro får du förutom engagerade kollegor även förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi jobbar för en bra arbetsmiljö och ett fritt arbete med eget ansvar i varierande uppdrag, personlig utveckling, fortbildning och karriär. Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring. Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal och tillgång till semesterstugor är en del av våra personalförmåner. På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Välkommen med din ansökan redan idag!

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Gävle
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-10-06
Sök jobbet

Kontaktperson

Avdelningschef

Niklas Blixt