2021-10-10

Erfaren Service Elektriker

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Brinner du för service och kundvård? Ligger din styrka i att skapa förtroendefulla relationer där kvalité och problemlösning är i fokus?

Vi på Midroc Electro söker förstärkning till vårt serviceteam i norra Stockholm. Vi tillhandahåller en mix av olika typer av servicearbeten inom industri, fastighet, ny- & ombyggnad. Som service elektriker är dina främsta arbetsuppgifter är att utföra installationer och felsökningar åt både fastighetsägare och byggföretag. Vi satsar just nu på elbilsladdning och håller på att bygga upp en avdelning inom detta. Du utgår ifrån kontoret i Danderyd

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att självständigt arbeta som service elektriker i branschen. Du har praktiskt erfarenhet inom och grundläggande kännedom om el- och teleinstallationer. Felsökning och driftsättning. Du tycker om att arbeta självständigt och resultatinriktat. Eftersom arbetet innefattar kontakter både internt och externt, krävs det att du har god förmåga att kommunicera, samarbeta och knyta kontakter. Som person är du självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har ett gott kundbemötande då stora delar av arbetet utförs på plats hos våra kunder. Vi har alltid en vilja att vara kundens bästa partner!

Övrigt Du har el-utbildning på gymnasienivå, ECY-certifikat samt är fullbetald. B-körkort är ett krav

Din anställning hos Midroc Electro
Förutom att du kommer till en arbetsplats med engagerade kollegor får du även tillgång till förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.

  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig utveckling
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna sjukvårdsgruppförsäkring
  • Servicebil
  • På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Vi ser fram emot din ansökan! Med CV och personligt brev via vårt rekryteringsverktyg. Vänta inte med ansökan, då rekrytering sker löpande.
Vi har i nuläget inte möjlighet att ta in lärlingar på avdelningen. 

Vill du veta mera vänligen kontakta: Avdelningschef Anders Thorén på telefon 010-4717268

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Stockholm
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-10-10
Sök jobbet

Kontaktperson

Avdelningschef Danderyd

Anders Thorén