2021-05-18

Erfaren säkerhetstekniker Västerås

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi satsar i Västerås och söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa!

I arbetet som säkerhetstekniker hos oss kommer du att jobba med driftsättning, service, felsökning och dokumentation av våra kunders säkerhetsanläggningar. Arbete med eftermarknad, service samt att instruera kunderna i användningen av deras anläggningar. Du blir en del av vårt specialiserade säkerhetsteam och kommer att arbeta nära våra andra verksamhetsområden elinstallation samt fastighetsautomation. Vi utgår alla från vårt gemensamma kontor i Västerås. Här träffas vi gärna och byter erfarenheter för tillsammans kunna leverera helhetslösningar i toppklass till våra kunder.

Är du rätt person för tjänsten?
Det här jobbet passar dig som är intresserad av teknik och problemlösning, vill arbeta självständigt och som uppskattar en arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en prestigelös, trevlig och välorganiserad kollega till vårt team.

 • Vi vill att du som söker tjänsten har minst 3-5 års erfarenhet att självständigt arbeta som tekniker med inbrottslarm och passersystem
 • Är intresserad av och har kunskap inom dator- och nätverkslösningar 
 • Har B-körkort, då detta är ett krav för tjänsten
 • Är ostraffad, då vi av säkerhetsskäl och våra uppdrags karaktär begär att utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister uppvisas före anställning
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i APTUS, RCO, ARX eller liknande system, och/eller en vana av driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning samt hantering av brandlarm, cctv.

Vad kan vi erbjuda dig?
Förutom att du får grymma kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

 • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
 • Rabatter för drivmedel
 • För förmånliga priser hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen
 • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog via personalstöd
 • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

Låter det här intressant?
Om du känner det här stämmer in på dig så hoppas vi att just du vill bli vår kollega! Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan så snart som möjligt. Känn dig varmt välkommen!

Vi har behöriga ingenjörer på brand - så du kan räkna med att få stöttning internt. Här kan du läsa mer om Midroc Electros värdeerbjudande inom säkerhet Security

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

Stad
Västerås
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-05-18
Sök jobbet