2021-06-28

Erfaren Projektledare inom Elkraft Göteborg

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Midroc Automation en naturlig och viktig roll att spela.

Det går bra för oss och vi har fortsatt höga ambitioner för framtiden - där andra ser omöjliga uppdrag ser vi spännande möjligheter! Men det är bara tillsammans med engagerade medarbetare vi kan nå dit. Idag är vi dryga 300 medarbetare fördelat på 10 orter och vi blir fler för varje år. Vill du också vara med på resan? Välkommen med din ansökan – vi lovar att utmana dig! 

Nu söker vi dig som är erfaren projektledare inom elkraft. 

Kvalifikationer

  • Avslutad gymnasial utbildning inom el alternativt elkraftsingenjörsutbildning eller likvärdig utbildning
  • Du har mångårig relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom elkraftsområdet
  • Du har god erfarenhet av ledarskap, projektekonomi och ekonomiska prognoser
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • B-Körkort
  • Kunskaper i entreprenadjuridik, BAS-P / BAS-U, samt erfarenhet av resultatansvar är meriterande.

Vi tror att du som söker har intresset för att förstå affärsmässiga principer, entreprenörskap och företagande. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och kan prioritera rätt saker. Vi tror att du anstränger dig för att leverera lösningar med hög kvalitet och för att skapa god relation till dina kunder. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Slutligen tror vi att du har en utvecklad problemlösningsförmåga och en lösningsfokuserad inställning.

Ansvarsområde

Som projektledare på Midroc Automation bedriver och ansvar du för projekt både i form av entreprenadprojekt likväl som interna produktionsprojekt.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med att leda och genomföra egna projekt på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. I det dagliga arbetet ingår planering och ansvar för genomförandet av både interna produktionsprojekt och entreprenadprojekt där du har ett helhetsåtagande åt kunden. Inköp av material, kundmöten, löpande driva uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö ingår också i arbetsuppgifterna.

Du arbetar med företagets konstruktörer med helhetsåtaganden från kravställning till leverans. I samråd med din chef kommer du också sköta merförsäljning i pågående såväl som nya projekt. Du har som projektledare det ekonomiska och operativa ansvaret för dina projekt, vilket innebär att du ansvarar över en fastställd budget, fakturering samt resultat men också för framdrift, planering, äta-hantering och resurser.

Vad erbjuder vi?

Hos oss ingår du i en kompetent, engagerad och prestigelös organisation - jobbet tar vi på allvar men vi har det också väldigt roligt tillsammans! Det är därför många av våra medarbetare jobbar här i tio, tjugo och till och med trettio år. Vi är en bra mix mellan junior och senior kompetens där alla bidrar till varandras utveckling. Då medarbetarna är vår i särklass viktigaste resurs investerar vi mycket i individens utveckling. Att våra medarbetare mår bra och trivs på jobbet är dessutom en hygienfaktor. Med en tillvaro i balans tror vi helt enkelt att våra anställda trivs och presterar bättre. Som ett led i det erbjuder vi alla anställda ett antal förmåner, exempelvis tjänstebil, ett generöst friskvårdsbidrag, privatvårdsförsäkring, regelbundna hälsoundersökningar och personalstöd via vår företagshälsovård. Naturligtvis är vi anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat arbetstidsförkortning, tjänstepension och föräldralön.

Kontaktperson: Joakim Wykman, Avdelningschef, joakim.wykman@midroc.se, +46104707811 

Midroc Automation ingår i Midroc Electro-gruppen tillsammans med Midroc Electro som är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Midroc Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 7,5 miljarder kronor.

Stad
Göteborg
Bolag
Midroc Automation
Typ av tjänst
Elkraft
Sista ansökningsdag
2021-06-28
Sök jobbet