2021-06-28

Erfaren El-konstruktör med inriktning Automation Trollhättan

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Midroc Automation en naturlig och viktig roll att spela.

Det går bra för oss och vi har fortsatt höga ambitioner för framtiden - där andra ser omöjliga uppdrag ser vi spännande möjligheter! Men det är bara tillsammans med engagerade medarbetare vi kan nå dit. Idag är vi dryga 300 medarbetare fördelat på 10 orter och vi blir fler för varje år. Vill du också vara med på resan? Välkommen med din ansökan – vi lovar att utmana dig! 

Arbetsuppgifter

Som el-konstruktör hos oss är du en viktig del i projektet och är med från projektering till idrifttagningen. Du jobbar självständigt men med stöd från projektledare och övriga projektmedarbetare. Som el-konstruktör är du med och utformar effektiva och moderna anläggningar. Företagets kunder finns inom flera av industrisegment men med tyngd på fordonsindustri, tillverkningsindustri och maskinstyrningar. Arbetsuppgifterna i en elkonstruktion för automationslösningar omfattar allt från dimensionering, val av utrustning till slutdokumentation. Kontoret i Trollhättan består av ett 40-tal medarbetare fördelat på elektriker, el-konstruktörer, programmerare och projektledare. Hos oss finns också en verkstad med montageledning.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av el-konstruktion och har ambitionen att utvecklas inom detta område. Erfarenhet av E-plan P8 är starkt meriterande.

Vad gäller utbildningskrav ser vi att du har fullgjord gymnasieutbildning inom el, mekatronik eller automation, alternativt YH-utbildning med motsvarande inriktning. Ingenjörsutbildning inom dessa områden ses som meriterande men är ej ett krav. Vi ser även att du haft en roll inom installations/skåpsbyggnations branschen. Vi jobbar främst i fastprisprojekt och vardagen på Midroc präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang och för att trivas hos oss bör du ha en teamkänsla, förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både med kollegor och kunder.

Vad erbjuder vi?

Hos oss ingår du i en kompetent, engagerad och prestigelös organisation - jobbet tar vi på allvar men vi har det också väldigt roligt tillsammans! Det är därför många av våra medarbetare jobbar här i tio, tjugo och till och med trettio år. Vi är en bra mix mellan junior och senior kompetens där alla bidrar till varandras utveckling. Då medarbetarna är vår i särklass viktigaste resurs investerar vi mycket i individens utveckling. Att våra medarbetare mår bra och trivs på jobbet är dessutom en hygienfaktor. Med en tillvaro i balans tror vi helt enkelt att våra anställda trivs och presterar bättre. Som ett led i det erbjuder vi alla anställda ett antal förmåner, exempelvis tjänstebil, ett generöst friskvårdsbidrag, privatvårdsförsäkring, regelbundna hälsoundersökningar och personalstöd via vår företagshälsovård. Naturligtvis är vi anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat arbetstidsförkortning, tjänstepension och föräldralön.

Bra att veta

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan praktiseras.
  • Arbetstiden är dagtid men övertid och tjänsteresor förekommer
  • Ort: Trollhättan

Kontaktperson: Jonas Karlstam, Avdelningschef, jonas.karlstam@midroc.se, +46104707847

Vi önskar vänligen men bestämt att inte bli kontaktade av säljare.

Midroc Automation ingår i Midroc Electro-gruppen tillsammans med Midroc Electro som är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Midroc Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 7,5 miljarder kronor.

Stad
Trollhättan
Bolag
Midroc Automation
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-06-28
Sök jobbet