2021-11-12

Erfaren ekonomiadministratör

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Midroc Electro växer och vi söker nu fler medarbetare inom vår administrativa enhet. Vi söker dig som vill arbeta i en expansiv organisation och som vill vara med och arbeta för att vi på bästa sätt supporterar och administrera ett företag i tillväxt. Den administrativa enheten inom Midroc Electro består idag av ca 60 personer på olika placeringsorter i Sverige. Vill du bli en av oss?


På vår avdelning arbetar idag drygt 22 personer och i den här rollen sitter man nära den dagliga verksamheten och arbetar löpande med att supportera och administrera våra chefer, projektledare och montörer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av löpande fakturering, projektanalys och avdelningssupport men beroende på vem du är och vad dina spetsområden är ser vi till att vi du får utvecklas och att din kompetens får komma till sin rätt i vår organisation.


Vi söker dig som är en erfaren administratör från liknande roller och har en ekonomiutbildning i grunden. I rollen är det viktigt att du är strukturerad och har förmågan att planera och organisera. Har du arbetat inom ett entreprenadföretag och har kännedom om projektorienterade organisationer är det ett plus.


Hos oss på Midroc gillar vi att jobba tillsammans och därför värdesätter din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag med tillträde omgående. Tjänsten är på heltid med placering i Sandviken.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Hans Dahlin, telefon 010-4707824, e-post: hans.dahlin@midroc.se

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Sandviken
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Ekonomi, administration, kommunikation, HR
Sista ansökningsdag
2021-11-12
Sök jobbet