Engagerad säkerhetstekniker sökes till Varberg

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Har du erfarenhet av säkerhetsbranschen? Letar du efter ett omväxlande och självständigt arbete i ett stabilt företag med ambitionen att göra samhället bättre? Sök tjänsten som säkerhetstekniker hos oss!

Om oss
Vi inom Midroc Security arbetar med olika spännande och komplexa kommunikations- och säkerhetslösningar till våra företagskunder som finns inom olika branscher och områden. Vi arbetar leverantörsoberoende och har ett brett utbud av system eftersom vi alltid skräddarsyr säkerhetsanläggningar efter varje kunds behov. Är du nyfiken på vad vi arbetar med så kan du läsa mer om vårt kunderbjudande här 

Om arbetet

Vi utvidgar vår verksamhet i Varberg och söker nu dig som vill stärka vår organisation. Du har flera års erfarenhet av att arbeta med felsökning av säkerhetsanläggningar inom entreprenad och serviceuppdrag samt god vana vid dator- och nätverkslösningar. Självständigt driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning samt hantering av brandlarm-, passer-, cctv- och inbrottslarm är meriterande.

Din anställning hos Midroc Electro
Som en del i koncernen Midroc Europe är vi är otroligt stolta över vår 1:a placering på organisationen Universums listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare, att vi är ett av Karriärföretagen 2019.
Förutom att du får engagerade kollegor kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
* Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
* En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
* Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
* På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Övrigt

Du kommer att ingå i vårt team med 6 medarbetare inom Security och utgå från kontoret i Varberg, men resor inom region Halland kan förekomma. Vi tror att du har lätt för att samarbeta, är engagerad, noggrann och har en stark vilja att lyckas. Du talar svenska eller engelska i tal och skrift, har giltigt körkort (B) samt är ostraffad. Registerutdrag från Polismyndighetens belastningsregistret kommer efterfrågas innan anställning.

Frågor?

Hör av dig till Martin Olausson, Projektledare Security på telefon 010-4707805. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.