2021-06-28

Elkraftingenjör Göteborg

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Midroc Automation en naturlig och viktig roll att spela.

Det går bra för oss och vi har fortsatt höga ambitioner för framtiden - där andra ser omöjliga uppdrag ser vi spännande möjligheter! Men det är bara tillsammans med engagerade medarbetare vi kan nå dit. Idag är vi dryga 300 medarbetare fördelat på 10 orter och vi blir fler för varje år. Vill du också vara med på resan? Välkommen med din ansökan – vi lovar att utmana dig! 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är elkraftingenjör med följande bakgrund:

  • Kompetens/erfarenhet inom elkraftsystem från mellan-/lågspänningsprojekt
  • Kunskaper inom CAD eller liknande konstruktionsverktyg
  • Högskoleingenjör eller motsvarande erfarenhet

Vi ser helst att du redan har arbetat med elkraft i några år. Erfarenhet av tidigare konstruktionsarbeten inom elsystem och automation är meriterande, vi värdesätter även tidigare praktisk erfarenhet som elektriker samt viljan att vidareutvecklas. Även tidigare konsulterfarenhet är meriterande.

Vardagen på Midroc präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang. För att trivas hos oss bör du ha teamkänsla, förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både internt och externt. Du bör ha viljan att lära nytt och lusten att dela med dig av det du kan.

Till vilken tjänst?

Beroende på vilken teknisk erfarenhet du har kommer sannolikt dessa arbetsuppgifter ingå i tjänsten: underhållsprovning av reläskydd, Idrifttagning, konfigurering och provning av elanläggningar/kontrollanläggningar, konstruktionsanpassningar (i samband med idrifttagning), anläggningskonstruktion i CAD-miljö samt att vid behov anta en roll som ledare för mindre projekt inom ditt teknikområde eller är med i projekt i kundens organisation.

Vad erbjuder vi?

Hos oss ingår du i en kompetent, engagerad och prestigelös organisation - jobbet tar vi på allvar men vi har det också väldigt roligt tillsammans! Det är därför många av våra medarbetare jobbar här i tio, tjugo och till och med trettio år. Vi är en bra mix mellan junior och senior kompetens där alla bidrar till varandras utveckling. Då medarbetarna är vår i särklass viktigaste resurs investerar vi mycket i individens utveckling. Att våra medarbetare mår bra och trivs på jobbet är dessutom en hygienfaktor. Med en tillvaro i balans tror vi helt enkelt att våra anställda trivs och presterar bättre. Som ett led i det erbjuder vi alla anställda ett antal förmåner, exempelvis tjänstebil, ett generöst friskvårdsbidrag, privatvårdsförsäkring, regelbundna hälsoundersökningar och personalstöd via vår företagshälsovård. Naturligtvis är vi anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat arbetstidsförkortning, tjänstepension och föräldralön.

Bra att veta

Kontaktperson: Joachim Lorensson, Avdelningschef, joachim.lorensson@midroc.se, +46104707892

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan idag! 

Placeringsort Mölndal.

Tjänsteresor förekommer.

Midroc Automation ingår i Midroc Electro-gruppen tillsammans med Midroc Electro som är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Midroc Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 7,5 miljarder kronor.

Stad
Göteborg
Bolag
Midroc Automation
Typ av tjänst
Elkraft
Sista ansökningsdag
2021-06-28
Sök jobbet