Elektriker Eskilstuna

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du ha ett omväxlande och självständigt arbete i ett stort företag med stark lokal förankring? Sök tjänsten som elektriker hos oss!

Vi har det mindre bolagets fördelar i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort. Vi har dessutom en trygg och stark koncern i ryggen, vilket gör att vi kan titta långsiktigt på vår verksamhet.

Under 2019 etablerade vi en avdelning i Eskilstuna via ett förvärv av Elmontören AB. Lokal kännedom och förankring är nämligen något som vi värdesätter högt, eftersom vi tror att det är en förutsättning för att på riktigt leverera attraktiva erbjudanden till våra kunder.

Om arbetet
Vi har en stor efterfrågan av våra tjänster och söker därför servicemontörer med erfarenhet av självständiga serviceuppdrag och gärna med ett intresse för ny teknik. Vi är ett team där alla hjälps åt och rycker in där det behövs för att lösa kundens uppdrag. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en stark vilja att lyckas. El-utbildning (ECY-certifikat) och B-körkort är krav.

Din anställning
Förutom engagerade kollegor får du hos oss förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under eget ansvar med intressanta och varierande uppdrag
* Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
* Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
* På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Vi ser framemot din ansökan!
Om du har frågor om tjänsten, hör av dig till Tommy Sjöberg, Avdelningschef Eskilstuna, tfn +46104713363 Är du nyfiken på vad vi arbetar med, besök Midroc Eskilstuna

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.