2021-09-30

Elektriker - Västerås och Mälardalen

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Lagspelare med driv? Vi söker dig som vill göra en positiv skillnad för våra kunder! 

Vi på Midroc Electro är stolta över förtroendet att ta oss an komplexa uppdrag inom installation söker förstärkning till våra entreprenadslag i Västerås. 
Vi tillhandahåller en mix av olika typer av installationsuppdrag både ny- & ombyggnad. Vi sitter tillsammans med avdelningar som arbetar med säkerhet, fastighetsautomation samt konstruktion och tillsammans med kollegor inom el-service levererar vi helhetslösningar till våra kunder och får intressanta uppdrag. 

Som entreprenad elektriker hos oss ingår du i akordslag där vi ställer upp för varandra! Vi är flexibla, drivna och måna om att det blir rätt och snyggt. Vi ska alltid vara kundens bästa partner!
Vi söker främst dig som är fullbetald och har goda referenser från din erfarenhet av att arbeta som installationselektriker. ECY certifikat är krav. 

Vi ser också att det kommer att finnas möjlighet att gå in i eller utvecklas till ledande montör, så har du erfarenhet av/och eller intresse för detta uppdrag skriv gärna en rad om det i din ansökan.
Bor du på annan ort i Mälardalen? För dig med bevisad erfarenhet och goda vitsord diskuterar vi gärna anställningar även på andra orter då vi kommer att ha större projekt i området. 

Ta chansen till ett intressant och givande arbete – sök idag!
Vi är stolta över variationen och tryggheten som ett stort företag kan erbjuda, med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag: 

Förutom att du kommer till en arbetsplats med engagerade kollegor får du även tillgång till förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. 
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
* Möjlighet till personlig utveckling
* En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
* Friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna sjukvårdsgruppförsäkring
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
* På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Vi ser fram emot din ansökan!
Med CV och personligt brev via vårt rekryteringsverktyg. Vänta inte med ansökan, då rekrytering sker löpande.
Vill du veta mera vänligen kontakta: Avdelningschef Emma Wetter på telefon 010-4715869

 

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Västerås
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-09-30
Sök jobbet

Kontaktperson

Avdelningschef

Emma Wetter