El- och automationskonstruktör

Midroc Project Management är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och byggsektorn, både i Sverige och utomlands. Bolaget har ca 120 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Lysekil och Avesta. Midroc Project Management AB är ett av Midrocbolagen i Midroc Europe som 2019 blev utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare, och vi söker nu en ny förmåga för att stärka vårt team!

Rollen som El -och automationskonstruktör
Rollen som konsult och konstruktör hos Midroc innebär att du driver och deltar i automationsprojekt inom tung industri samt en kontinuerlig kontakt med kunden. Du kommer att ingå i ett team med sju konsulter och bli en del av en växande enhet i Bergslagen. 

Arbetsuppgifter:

  • El och instrument konstruktion
  • PLC och HMI programmering
  • Projektledning

Vem är du
På Midroc gillar vi att jobba tillsammans och värdesätter därmed din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer, internt såväl som externt. Vi tror också att du är strukturerad och lösningsorienterad för att, som konsult, möta kundens behov och driva det vidare mot ett väl genomfört projekt. För att trivas i rollen bör du drivas av höga mål och resultat och på ett konstruktivt även kunna hantera pressen det medför. 

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av el/automations uppdrag inom tung industri
  • Erfarenhet av automationssystem
  • Svenska och Engelska i tal och skift
  • B körkort

Meriterande:

  • Erfarenhet av att självständigt eller i team driva el/automations uppdrag
  • Erfarenhet av projektledning av el/automations projekt inom industrin

Vilka är vi

Vi är Sveriges Bästa Arbetsgivare och är ett av 100 karriärföretag 2019,  och vi vet att vår kultur och människorna som är med och skapar den har en avgörande del i vår framgång och vidareutveckling som bolag. Tillsammans skapar vi en inkluderande miljö som tar tillvara på vår mångfald. Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag utspridda över hela Sverige. Hos oss får du chansen att driva din egen utvecklingsresa som konsult genom varierande uppdrag hos spännande kunder, alltid med stöd av närmaste chef, kollegor och vår egna Midroc Business School. På Midroc jobbar vi tillsammans för att nå ditt nästa drömprojekt och samtidigt ger vi dig också förutsättningarna för att kunna ha en bra balans mellan jobb och fritid genom flexibla arbetstider.

Till detta erbjuder vi goda villkor i form av konkurrenskraftig ersättning, pension, rekrytering-och uppdragsbonusar, försäkringslösningar, friskvård och en digital arbetsplats i framkant.

Övrigt

Placeringsort: Göteborg

Skulle du passa i vårt team och delar vår vision om framtiden? Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag: 2019-12-09

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.