2021-10-14

Avdelningschef Luleå

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du vidare i karriären och söker nya utmaningar?

Midroc Electro startar nu upp sin verksamhet i Luleå och för att driva vidare utvecklingen i Luleå söker vi en Avdelningschef. Vår verksamhet består av segmenten industri, service och entreprenad.

Vi söker dig som vill utveckla dig själv och driva vår verksamhet vidare tillsammans med våra medarbetare. Vårt långsiktiga mål är att fortsätta en stabil utveckling med kunden i fokus. Är du rätt person för denna utmaning?

Vi erbjuder dig

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och som Avdelningschef på Midroc Electro erbjuder vi dig möjlighet till en stimulerade arbetsmiljö. Du ansvarar för medarbetare, ekonomi, resultat i projekten och marknadsföring av våra tjänster i Luleå. Som stöd i din chefsroll erbjuder vi dig vår interna ledarskaps- och chefsutbildning. Du arbetar i nära samarbete med andra avdelningschefer.

Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget.

Viktiga egenskaper

* driven och affärsinriktat med projektekonomikunskap

* erfarenhet från entreprenörsbranschen

* relevant teknisk utbildning 

* bra kontaktnät i regionen

* resultat- och utvecklingsinriktad

* intresse av att få dina medarbetare att utvecklas och värderar laganda högt

* förmåga att kommunicera i tal och skrift, engagera och motivera

* arbetar målfokuserat, strukturerat och har förmåga att arbeta långsiktigt

* prestigelös och har ett förtroendefullt samarbete med andra

Välkommen med din ansökan! Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökande till tjänsten. Rekrytering sker löpande.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Luleå
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Projektledning
Sista ansökningsdag
2021-10-14
Sök jobbet

Kontaktpersoner

HR Partner

Johan Rosenqvist

Regionschef Norra Norrland

Mattias Strand