2021-11-21

Avdelningschef i Linköping

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du anta utmaningen att leda och utveckla vår avdelning i Linköping?

Om rollen

Vi erbjuder nu en spännande roll som Avdelningschef i Linköping där din uppgift blir att bygga upp och utveckla en relativt nystartad avdelning. Du kommer att ha personalansvar samt vara ansvarig för avdelningens ekonomiska verksamhet inkluderat affärs- och säljansvar. Du kommer att ingå i regionens ledningsgrupp, där du förväntas bidra till verksamhetens utveckling och du rapporterar till Regionchef i Sydost. Fokus kommer att ligga på att du tillsammans med ditt team skapar tillväxt i regionen. För att trivas hos oss behöver du gilla en organisation med öppen företagskultur och korta beslutsvägar samt motiveras av att se andra medarbetare växa.

Om dig

Vi söker dig som har god erfarenhet av ledarskap liksom erfarenhet och kunskap inom El och teknik, och med en bakgrund som arbetsledare. Vi tror att du även har erfarenhet och förståelse av att arbeta med service och entreprenader.

Du känner dig trygg i ditt ledarskap och har god förmåga att hantera relationer där du förstår vikten och fördelen av att vara lyhörd, vara en god kommunikatör samt att lösa utmaningar på ett konstruktivt och prestigelöst sätt tillsammans med dina medarbetare och kunder. Vidare ser vi att du har ett utvecklingsorienterat förhållningssätt och är en person med god initiativförmåga, bra driv och framåtanda samt är genuint intresserad av teknik och att genomföra hållbara affärer.

Det är av vikt i rollen att du kan planera och organisera ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt likväl som att du själv inneha en drivkraft gällande ständig förbättring inom ditt område och har en vilja att sälja, leverera produkten och kompetensen.

 För att klara av rollen behöver du ha:

  • Relevant utbildning samt god ledarerfarenhet.
  • Erfarenhet från branschen som arbetsledare eller som avdelningschef.
  • Branschkunskap och kunskap av att tolka avtalsformer
  • Flytande språkkunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt samt goda språkkunskaper i
  • Affärsmässig och kommersiell förståelse, kunna se helheten och kunders behov
  • Ledarerfarenhet från linjearbete och arbete med att utveckla effektiva team

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från närliggande branscher.

Vi erbjuder

En spännande roll där du får möjlighet att leda arbetet och vidareutveckla vår avdelning i Linköping i ett framgångsrikt och expansivt bolag. Vi växer vilket även ger möjlighet till vidareutveckling, samtidigt som vi värnar om att behålla vår familjära kultur. Vi erbjuder dessutom goda förmåner samt fantastiska kollegor att jobba tillsammans med.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, den 21 november 2021. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakt Patrik Pedersen, se kontaktuppgifter. 

Låter det lockande? Varmt välkommen att sända oss din ansökan!

Midroc Electro är ett el- och teknikföretag med stark lokal förankring i Skandinavien. Vårt fokus är på utveckling av entreprenad och servicetjänster inom bygg, fastighet och industri. Vår styrka ligger i lång och bred erfarenhet, samt en vilja att utifrån den tekniska utvecklingen arbeta fram nya arbetssätt. Det möjliggör lokalt anpassade och skräddarsydda lösningar som kan tillgodose även specifika behov. Ofta handlar det om energi- och kostnadseffektiva lösningar, som ska tåla att utvecklas år efter år. För att lyckas arbetar vi med flera olika leverantörer och, om möjligt, nära våra kunder. Vi tror på långsiktiga relationer, byggda på resultat och förtroende.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Linköping
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-11-21
Sök jobbet

Kontaktperson

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}