2021-06-28

Automationselektriker Trollhättan

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Midroc Automation en naturlig och viktig roll att spela.

Det går bra för oss och vi har fortsatt höga ambitioner för framtiden - där andra ser omöjliga uppdrag ser vi spännande möjligheter! Men det är bara tillsammans med engagerade medarbetare vi kan nå dit. Idag är vi dryga 300 medarbetare fördelat på 10 orter och vi blir fler för varje år. Vill du också vara med på resan? Välkommen med din ansökan – vi lovar att utmana dig! 

Vilken tjänst?

Vi söker nu en automationselektriker med erfarenhet från industriinstallationer/skåpsbyggnation samt kunskaper i ritningsläsning, ex kretsschema. Är du junior i yrket så bidrar vi med inskolning och handledning. Som automationselektriker hos oss arbetar du ihop med ett gott gäng kollegor inom industriell automatisering. Arbetet består utav skåpsbyggnation i vår verkstad samt automationsinstallationer ute hos våra kunder. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och har ett driv av att vilja lära dig nya saker. Vardagen på Midroc präglas av entreprenörskap och engagemang och för att trivas hos oss bör du ha en teamkänsla, förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både internt och externt. I grunden har du en elutbildning. B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?

Hos oss ingår du i en kompetent, engagerad och prestigelös organisation - jobbet tar vi på allvar men vi har det också väldigt roligt tillsammans! Det är därför många av våra medarbetare jobbar här i tio, tjugo och till och med trettio år. Vi är en bra mix mellan junior och senior kompetens där alla bidrar till varandras utveckling. Då medarbetarna är vår i särklass viktigaste resurs investerar vi mycket i individens utveckling. Att våra medarbetare mår bra och trivs på jobbet är dessutom en hygienfaktor. Med en tillvaro i balans tror vi helt enkelt att våra anställda trivs och presterar bättre. Som ett led i det erbjuder vi alla anställda ett antal förmåner, exempelvis tjänstebil, ett generöst friskvårdsbidrag, privatvårdsförsäkring, regelbundna hälsoundersökningar och personalstöd via vår företagshälsovård. Naturligtvis är vi anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat arbetstidsförkortning, tjänstepension och föräldralön.

Bra att veta

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan praktiseras. 
  • Arbetstiden är dagtid men övertid och tjänsteresor förekommer
  • Ort: Trollhättan

Kontaktperson: Peter Ottosson, Verkstadschef, peter.ottosson@midroc.se, +46104707848

Vi önskar vänligen men bestämt att inte bli kontaktade av säljare.

 

Midroc Automation ingår i Midroc Electro-gruppen tillsammans med Midroc Electro som är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Midroc Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 7,5 miljarder kronor.

Stad
Trollhättan
Bolag
Midroc Automation
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2021-06-28
Sök jobbet