2021-08-08

Anläggningsingenjör inom elkraft

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Midroc Automation en naturlig och viktig roll att spela.

Det går bra för oss och vi har fortsatt höga ambitioner för framtiden - där andra ser omöjliga uppdrag ser vi spännande möjligheter! Men det är bara tillsammans med engagerade medarbetare vi kan nå dit. Idag är vi dryga 300 medarbetare fördelat på 10 orter och vi blir fler för varje år. Vill du också vara med på resan? Välkommen med din ansökan – vi lovar att utmana dig!

Arbetsuppgifter

Du arbetar i huvudsak med att leda och genomföra elkraftkonstruktion, provning, idrifttagning och anläggningsarbete ute hos våra kunder. Du kommer driva egna projekt med hjälp av övriga projektmedlemmar som tillsammans ansvarar för hela projektet mot kund. Du kommer leda hela projektet från förstudie och genomförande till överlämnande.

Att säkerställa att vår leverans möter kundens specifikationer och krav gällande elkraft och konstruktion är för dig en självklarhet. Som individ har du en god social förmåga och tar eget initiativ både för din egen utveckling och för att utöka ditt kundnätverk.

I det dagliga arbetet som elkraft anläggningsingenjör ingår planering och ansvar för genomförandet av avdelningens provningar och driftsättningar.

 Midroc Automation AB har egen produktion i Mölndal där ställverken tillverkas. I din roll kommer du ansvara för att prova och driftsätta dessa när dem är installerade hos kund. Provning internt i produktionen före leverans vid tex FAT kan också förekomma.

Det är meriterande att du har egna projekt/affärer redan idag!

 Vem söker vi?

Vi tror att du som söker har stort tekniskt intresse, förstår dig på entreprenörskap och företagande. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och kan prioritera rätt saker. Vi tror att du anstränger dig för att leverera hög kvalitet i ditt arbete och för att skapa god relation till dina kunder. Slutligen tror vi att du är noggrann och har en utvecklad problemlösningsförmåga och en lösningsfokuserad inställning.

Kvalifikationer

  • Elkraftsingenjörsutbildning eller likvärdig utbildning
  • Du har flerårig relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har god kunskap inom elkonstruktion
  • Du har dokumenterad erfarenhet inom provning av elkraft.
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • B-Körkort

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.

Vad erbjuder vi?

Hos oss ingår du i en kompetent, engagerad och prestigelös organisation - jobbet tar vi på allvar men vi har det också väldigt roligt tillsammans! Det är därför många av våra medarbetare jobbar här i tio, tjugo och till och med trettio år. Vi är en bra mix mellan junior och senior kompetens där alla bidrar till varandras utveckling. Då medarbetarna är vår i särklass viktigaste resurs investerar vi mycket i individens utveckling. Att våra medarbetare mår bra och trivs på jobbet är dessutom en hygienfaktor. Med en tillvaro i balans tror vi helt enkelt att våra anställda trivs och presterar bättre. Som ett led i det erbjuder vi alla anställda ett antal förmåner, exempelvis tjänstebil, ett generöst friskvårdsbidrag, privatvårdsförsäkring, regelbundna hälsoundersökningar och personalstöd via vår företagshälsovård. Naturligtvis är vi anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat arbetstidsförkortning, tjänstepension och föräldralön.

Bra att veta

Placeringsort: Stockholm, då tjänsteresor kommer att förekomma ser vi gärna att du bor i Mälardalen.

Arbetstiden är dagtid men övertid och tjänsteresor förekommer

Kontaktperson: Siamak Hashemi, Gruppchef, siamak.hashemi@midroc.se, 073-840 2252

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan idag!

 

Midroc Automation ingår i Midroc Electro-gruppen tillsammans med Midroc Electro som är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Midroc Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 7,5 miljarder kronor.

Stad
Solna
Bolag
Midroc Automation
Typ av tjänst
Elkraft
Sista ansökningsdag
2021-08-08
Sök jobbet