2021-03-09

Adminstratör fordon

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Midroc Electro växer och vi söker nu fler medarbetare inom vår administrativa enhet. Vi söker dig som vill arbeta i en expansiv organisation och som vill vara med och arbeta för att vi på bästa sätt supporterar och administrera ett företag i tillväxt. Den administrativa enheten inom Midroc Electro består idag av ca 60 personer på olika placeringsorter i Sverige. Vill du bli en av oss?

Vi söker nu en administratör för vår fordonsflotta på ca 1800 fordon runt om i Sverige. I rollen som administratör arbetar du tillsammans med en kollega för att säkerställa administrationen kring våra fordon. De huvudsakliga arbetsuppgifter består av bland annat finansiering och avyttring av fordon, uppdatera bilförmånsvärden och supportera chefer och förare i fordonsfrågor.

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning i grunden och några års arbetslivserfarenhet från administrativa roller. Det är viktigt att du är strukturerad och har förmågan att planera och organisera. Vi ser det som ett plus om du tidigare har arbetat med fordonsfrågor.

Hos oss på Midroc gillar vi att jobba tillsammans och därför värdesätter din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer.

Tjänsten är på heltid med placering i Örebro.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Lindmark, telefon 010-4713377, e-post: jenny.lindmark@midroc.se

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

Stad
Örebro
Bolag
Midroc Electro
Typ av tjänst
Ekonomi, administration, kommunikation, HR
Sista ansökningsdag
2021-03-09
Sök jobbet