Havsnära husdrömmar i Svarte

I Svarte, 5 minuter från Ystad, växer ett helt nytt bostadsområde fram med radhus, kedjehus, villor och souterränghus. Här bor du tryggt och bekvämt, och njuter av strandliv året om – allt från sköna sommardopp till mysiga höstpromenader längs havet.

På bästa läge

Med närhet till både hav, kommunikationer och stad planerar vi för småhus bestående av radhus kedjehus och friliggande villor. Det här är ett område som vi har sett fram emot att få utveckla och nu är vi äntligen igång. För att åstadkomma en god utbyggnadstakt har vi låtit andra bostadsutvecklare erbjudas möjlighet att köpa mark för bostadsbebyggelse inom området. Här nedan kan du läsa mer om de olika hustyper och samarbetspartners vi erbjuder i Svarte.

 

Skepparhusen

Tillsammans med vår samarbetspartner Knut Edstrands Byggnads AB (KEBAB) erbjuder vi 10 stycken tomter. Dessa ligger i vårt första område för bebyggelse. Du som kund tecknar entreprenadavtal med KEBAB för ett gediget stenhus med vit puts och vackra fönster och dörrar, med möjlighet till personliga tillval. 

 

Radhus i ett eller två plan

Midroc har sålt mark i det första området till Optimala Hem och till 1:a Villan. Optimala Hem erbjuder radhus i ett plan i bostadsrättsform, och 1:a Villan erbjuder radhus i två plan i bostadsrättsform. 

För mer information:
Emil Hribsek
Projektledare på Optimala Hem och 1:a Villan,
Epost: emil.hribsek@forstavillan.se
Telefon: 040-10 71 70

 

Lyckos i Svarte

I den andra etappen planerar Lyckos att uppföra ett antal kvadratsmarta radhus i bostadsrättsform. Planerad säljstart är under våren 2020, och det kommer då att finnas två olika hustyper att välja mellan, och mer om dessa kan du läsa här.

För mer information:
Oscar Åkesson
Affärschef Lyckos
Epost: oscar.akesson@midroc.se
Telefon: 010-470 74 34

 

Om Svarte

Idylliskt fiskeläge med eget bageri

Ekologiskt surdegsbageri, egen Beach Club och restaurang – Svarte är inte stort, men rymmer förvånansvärt mycket. Känner du för att sporta finns en större idrottsplats med tennis- och fotbollsplaner och du hittar flera fina golfbanor på nära håll.

Det vardagsviktiga finns på plats

Svarteskolan ligger mitt i byn. Här går cirka 200 elever, från förskoleklass till årskurs 6. På Schottisgatan finns både barnavårdscentral och distriktsköterska.

5 minuter till Ystad

Pågatågsstationen ligger bara en kort promenad bort. Tågresan till Ystad tar 5 minuter, du når Malmö på drygt 40 minuter och för den som bilpendlar är läget nära E65:an perfekt. Längs havet går en av Sveriges vackraste cykelleder. Välj själv om du vill trampa västerut mot Mossbystrand, Abbekås och Trelleborg eller österut mot Ystad. 

 

Kontaktperson på Midroc

Marielle Blixt
Projektchef Markutveckling
Epost: marielle.blixt@midroc.se
Telefon: 010-470 74 67